reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze ciala po ciazy

reklama
Olwnko moje gratulacje
Ja na razie na diete nie ide bo i tak z nerwow nic prawie nie jem wiec przy odrobinie szczescia i to mi pomoze;-):-)

A ja w drugą stronę...Też jestem na diecie ale...przytyłam półtora kilo...Jeszcze z pięć i będzie już oki w miarę...

Olu-gratulacje!!!!
Kociu-wiem z doświadczenia (dawne, dawne czasy), że przytyć gorzej niż zrzucić zbędne kilogramy.....

Kociu-u mnie stopniowo przybywa kilogramów z wiekiem... niestety....:no:
ale przytyć w czasach 20-28 lat było bardzo ciężko, chuda jak szkielet unikałam bluzek z krótkimi rękawami, bo łokcie sterczały!

reklama
Aneczko,byłam u dietetyka-na razie mam taka próbną dietkę,żeby sprawdzić czy to aby nie leki hamują wzrost wagi.No i robię różne badania.

Do góry