kociu,co to jest KIZM???
U mnie tłuszczyk na dobre się rozpanoszył,wszystko idzie mi w brzuch a kiedys miałam deseczkę którą zastąpiła teraz opona
Cellulit mam straszny,a wszystko wina mojej rozpusty;-) kolacyjki poźno wieczorem,słodycze bez opamiętania (przed ciążą rzadko jadłam..) no i że nie gotuję sama,tylko babcia Darka-bardzo tłuste i cięzkie jedzenie,którego nie lubię,bo gdy chcę sama coś upichcić to się obraża że jej obiadków jeśc nie chcemy
chyba zacznę to miec w d... bo oni wogóle nie jedzą warzyw,tylko zupy na smietanie,mięcho i ziemniaki,rzadnych surówek no i non stop to samo..już wiem,czemu mój mąż ma problemy z nadawagą od dziecka:sick: u babci nic nie może się zmarnować,ma 80 lat i mysli,że jak tłusto,to zdrowo
szlag mnie trafia,ale że jesteśmy na jej wikcie to nie mogę wybrzydzać,dobrze,że mąż zaczął pracować to chociaz nareszcie będę miała kasę na swoje obiady
Echh..nawet mój tata mi mówi,że przytyłam teraz...ma facet rację niestety!
A co do @...to wczoraj zapomniałam że ją mam! Uzywam tamponów i zupelnie wyleciało mi z głowy że trzeba je zmieniać
i w efekcie prawie mnie zalało;-) odzwyczaiłam się przez półtora roku bez @...to dopiero moja druga po porodzie,nic nie boli tylko 2 dni się ze mnie lało...a kreski dawno nie mam,zresztą miałam tylko po porodzie bladziutką.