reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

oj Wiolu kazde wstawanie do Wikuni jest udreka:-( ,a dzisiaj w nocy to wstawalam chyba z 10 razy bo jakos nie spokojnie spala i non stop smoka wyrzucala...najgorzej mam z dłonmi bo mi dretwieją palce i w nocy w ogóle nie mam czucia..az sie boje czasami i budze Radka zeby ja przewinął..miałam iść n azabieg bo to jest podobno cos z nadgarskiem jakies nadwyrezenie czy cos,i laserowo sie leczy no ale kiedy jak teraz non stop siedze tutaj:wściekła/y::wściekła/y:....jak byłam w polsce to było ok a jak tylko mam wysiłek jakis to ręce mi normalnie szwankują...:-:)-( biorę magnez smaruję maścią ale nic nei daje..lekarka mowiła,ze niestety moja praca,dzidzia to wszystko nasila ból ale co zrobic muszę jakoś wytrzymać...:dry:

reklama
WIKI,ja po wypadku mam kłopoty z lewym barkiem i szyjną częścią kręgosłupa-czasem mam wrażenie,że mam jakiś niedowład tak mi lewa ręka drętwieje,zwłaszcza nad ranem-wtedy nie ma zmiłuj-budzę Mario i musi mi smarować maścia rozgrzewającą i jeszcze mam masaże ...Bo czasem się boję,że upuszczę Niunię...

no to ja mam podobnie Kociu w nocy jest najgorzej niestety czasami to w ogole nic złapac nie mogę,,,:-:)-(
Olu spróbuję tej maści moze faktyczni epomoże,mam nadzieję..:baffled::confused:

Bidulki ,ja mam zawsze na jesień zastrzał w szyje ,wiem jak to boli...
A co do figury ,oczywiścvie daleko mi do niej hi hi:-D :-D ale zmieściłąm się w strój firmowy w pracy (na szczęście ,bo na nowe czeka się miesiąc :-D )choć wypływa tu i ówdzie:-D :-D tłuszczyk na bioderkach

no to ja mam podobnie Kociu w nocy jest najgorzej niestety czasami to w ogole nic złapac nie mogę,,,:-:)-(
Olu spróbuję tej maści moze faktyczni epomoże,mam nadzieję..:baffled::confused:
WIKI,to nie jest maść tylko tabletki na drętwienie,naprawde działają,moja teściowa jak pracowała w Stanach to je łykała bo od ciągłego sprzątania miała własnie takie drętwienia i bóle...

No prosze Kociu, z kazdej sytuacji mozna wyciadnac cos pozytywnego. jak boli to chociaz masazyk w rekompensacie;-)
Ale wspolczuje, wiem co to znaczy, mialam w polsce i pewnie dalej mam, chociaz teraz mniej reumatoidalne zapalenie stawow, oj boli, bol...:sick:

Dziewczyny, które miały ciemną kreskę na brzuchu będą w ciązy,
czy zniknęła Wam już... bo mnie nie... i trochę zaczynam się niepokoić...

JAk to jest z miesiączką i mam karmiących piersią? Ja miałam pierwszą po 3 miesiącach, drugą za miesiąc czyli w listopadzie i od tej pory cisza... nie wiem czy to normalne?

reklama
k@siek - u mnie kreska zniknela w ciagu ostatnich kilku dni (nagle i b.szybko). Mialam dosc mocno opalony brzuch i chyba przez to jeszcze ciemniejsza kreske. Poszoruj brzuszek szczoteczka moze zejdzie:) Acha..no i pepek wrocil mi do swojego poprzedniego stanu wlasciwie tez dopiero teraz.
A co do @ to ja juz ponad 2 miesiace nie karmie. Ale od tego czasu mam regularna, jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni.

Do góry