oj Wiolu kazde wstawanie do Wikuni jest udreka:-( ,a dzisiaj w nocy to wstawalam chyba z 10 razy bo jakos nie spokojnie spala i non stop smoka wyrzucala...najgorzej mam z dłonmi bo mi dretwieją palce i w nocy w ogóle nie mam czucia..az sie boje czasami i budze Radka zeby ja przewinął..miałam iść n azabieg bo to jest podobno cos z nadgarskiem jakies nadwyrezenie czy cos,i laserowo sie leczy no ale kiedy jak teraz non stop siedze tutaj....jak byłam w polsce to było ok a jak tylko mam wysiłek jakis to ręce mi normalnie szwankują...:--( biorę magnez smaruję maścią ale nic nei daje..lekarka mowiła,ze niestety moja praca,dzidzia to wszystko nasila ból ale co zrobic muszę jakoś wytrzymać...
reklama
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
BIDULKA ,współczuje,ja przez 3 miesiace dochodziłam do siebie w czasie ciazy tak mi stawy siadły.
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
WIKI,na drętwienie rąk rewelacyjny jest ASPARGIN,spróbuj,może pomoże...
WIKI,ja po wypadku mam kłopoty z lewym barkiem i szyjną częścią kręgosłupa-czasem mam wrażenie,że mam jakiś niedowład tak mi lewa ręka drętwieje,zwłaszcza nad ranem-wtedy nie ma zmiłuj-budzę Mario i musi mi smarować maścia rozgrzewającą i jeszcze mam masaże ...Bo czasem się boję,że upuszczę Niunię...
wioletta.z
Lipcówka'06 mama Oskara
Bidulki ,ja mam zawsze na jesień zastrzał w szyje ,wiem jak to boli...
A co do figury ,oczywiścvie daleko mi do niej hi hi ale zmieściłąm się w strój firmowy w pracy (na szczęście ,bo na nowe czeka się miesiąc )choć wypływa tu i ówdzie tłuszczyk na bioderkach
A co do figury ,oczywiścvie daleko mi do niej hi hi ale zmieściłąm się w strój firmowy w pracy (na szczęście ,bo na nowe czeka się miesiąc )choć wypływa tu i ówdzie tłuszczyk na bioderkach
OlaPio
Lipcówka'06 mama Olisia
WIKI,to nie jest maść tylko tabletki na drętwienie,naprawde działają,moja teściowa jak pracowała w Stanach to je łykała bo od ciągłego sprzątania miała własnie takie drętwienia i bóle...no to ja mam podobnie Kociu w nocy jest najgorzej niestety czasami to w ogole nic złapac nie mogę,,,:--(
Olu spróbuję tej maści moze faktyczni epomoże,mam nadzieję..
No prosze Kociu, z kazdej sytuacji mozna wyciadnac cos pozytywnego. jak boli to chociaz masazyk w rekompensacie;-)
Ale wspolczuje, wiem co to znaczy, mialam w polsce i pewnie dalej mam, chociaz teraz mniej reumatoidalne zapalenie stawow, oj boli, bol...:sick:
Ale wspolczuje, wiem co to znaczy, mialam w polsce i pewnie dalej mam, chociaz teraz mniej reumatoidalne zapalenie stawow, oj boli, bol...:sick:
k@siek
Mama dwóch Skarbów:)
Dziewczyny, które miały ciemną kreskę na brzuchu będą w ciązy,
czy zniknęła Wam już... bo mnie nie... i trochę zaczynam się niepokoić...
JAk to jest z miesiączką i mam karmiących piersią? Ja miałam pierwszą po 3 miesiącach, drugą za miesiąc czyli w listopadzie i od tej pory cisza... nie wiem czy to normalne?
czy zniknęła Wam już... bo mnie nie... i trochę zaczynam się niepokoić...
JAk to jest z miesiączką i mam karmiących piersią? Ja miałam pierwszą po 3 miesiącach, drugą za miesiąc czyli w listopadzie i od tej pory cisza... nie wiem czy to normalne?
reklama
k@siek - u mnie kreska zniknela w ciagu ostatnich kilku dni (nagle i b.szybko). Mialam dosc mocno opalony brzuch i chyba przez to jeszcze ciemniejsza kreske. Poszoruj brzuszek szczoteczka moze zejdzie Acha..no i pepek wrocil mi do swojego poprzedniego stanu wlasciwie tez dopiero teraz.
A co do @ to ja juz ponad 2 miesiace nie karmie. Ale od tego czasu mam regularna, jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni.
A co do @ to ja juz ponad 2 miesiace nie karmie. Ale od tego czasu mam regularna, jak w szwajcarskim zegarku, co 28 dni.
Podziel się: