reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze ciala po ciazy

A ja wreszcie wczoraj zobaczyłam na wadze 5 z przodu, co mnie strasznie ucieszyło. Ważę teraz 59 i myślałam , że z tej granicy 62-63 nigdy nie zejdę. Od początku stycznia postanowiłam nie jeść kolacji i ograniczyłam słodycze. W spodnie sprzed ciąży spokojnie wchodzę. Mam nadzieję, że do wakacji uda mi się jeszcze trochę zrzucić :-) .

reklama
Gratulacje Iwa!!!!Ja od wtorku ruszam zrobic cos ze swoim cialkiem,ide na capoeire..zawsze chcialam to trenowac..a mam 5 min od domu szkole..i jest calkiem tanio,...moze zrzuce reszte swoich nadmiarow!!!:-) :tak: ale bardziej cieszy mnie chyba fakt ze wyjde z domu..i poznam jakichs ciekawych ludzi:tak:

Iwa-pieknie,gratulacje!
Iwonko,przy capoiera napewno schudniesz bardzo,oby nie za bardzo ;) super sprawa,tylko trzeba byc mega sprawnym fizycznie i rozciągniętym....podziwiam Iwonko i powodzenia ci życzę!
Ja w końcu też mogłabym spowrotem ćwiczyc aerobik,bardzo lubiłam taki z elementami układów tanecznych,tu u rodziców miałam rewelacyjną trenerkę i boję się że w Płocku nie znajde fitnessu na takim poziomie jak chodziłam...

Z moja kondycja nie za dobrze dlatego ide sie troche porozciagac:0mam nadzieje ze po paru miesiacach juz beda efekty!:tak: :-)

Gratulacje takiego chudnięcia ,u mnie stanęło i ani rusz .Dzisiaj będąc w pracy wzięłam spodnie żeby zobaczyć czy się mieszczę ....Weszłam ,ale gorzej jest z guzikiemw pasie ,jeszcze trochę zostało tego paskudnego brzucha.Mam nadzieje że reszta spadnie

He,he...Wiem,że nie ten wątek ale ja tylko na chwilkę i jeszcze tu mi się tak ładnie ustawiłyście ze swoimi przystojniakami w ...takich samych pozycjach i z podobnymi uśmieszkami...

reklama
Do góry