reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Nulini a jak twój? Wybił trochę znów czy Sue zatrzymał? Na porodowce ci nie uwierzą ze ty 9 miesiąc ;)

Wiesz co, zależy. Jak jestem najedzona albo brzuch stwardnieje, to się robi gigantyczny, ale tak "normalnie" to średni jest, np. z goleniem nadal nie mam problemów, buty sznuruję, szybko chodzę, wbiegam po schodach, etc. :-p

Nulini, ja też zazdroszczę. Chciałabym móc tak sprawnie funkcjonować. Niestety czuję się jakbym chodziła jak kaczka i wiele rzeczy sprawia mi trudność. Mierzyłam brzusio dzisiaj po obiedzie, mam 107cm. Niestety nie wiem jaka waga, dowiem się dopiero za tydzień na wizycie.:sorry2:

Marcioszek, właśnie ja gdzie mogę, to się przeglądam, czy już chodzę jak pingwin czy jeszcze :-D Bo z Młodą to chodziłam jak kwoka, a teraz jeszcze normalnie :-D

reklama
Nulini zazdroszczę ja się gole po omacku ;( ale u ciebie może też łatwiej z uwagi na to że ty masz mega wysoko brzuch to napewno wiele spraw ułatwia :)

Do góry