reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

ja to juz dawno chodze jak pingwin i ogolic sie nie umiem ;p
dzis znow sie pozacinalam
ludzie sie ze mnie smieja jak ide ;p
a ł mowi ze idac 100m za mna nie ma sie watpliwosci ze to ciezarowka sie toczy ;p

dzis stwierdzilam ze z jednej strony moze i dobrze ze w pon do tego szpitala na ten wymaz
poprosze ta ginke by sprawdzila od razu rozwarcie
bede wiedziec chociaz czy postepuje czy nadal jest na jeden palec
a to mi sporo ulatwi w tym czy moge cos robic czy giry do gory ;p

reklama
Elutka ekstra brzuszek!!:-):-) w to, ze Ci ciezko to wierze..

Ja wczoraj mierzylam to mam juz 110cm w obwodzie:szok: a 2 tyg temu bylo 108cm!

Agulqa ja ide w czw to tez zapytam jak to sie zmienia, bo jakos teraz malo odpoczywam..

Aob no wlasnie ja dzis np mialam zalatwianie w zusie, wiec przy okazji zahaczylam rossmanna, polo i chinski zeby gerry kupic bo mome z c&a juz umieraja :p
No i w domu tez raczsj nie leze cale dnie a wizyta dopiero 22 wiec chce wiedzidc czy cos sid zmienilo

Dziewczyny i na mnie przyszła kolej. Jadę właśnie do szpitala, z powodu tego swędzenia. Byłam na badaniach i dzwonili, że mam się zgłosić do szpitala. Tam nie ma w ogóle zasięgu wiec jak juz będę w domu to się odezwe.

reklama
Nie umiem sobie sama robić zdjęcia w lustrze, bo nie mam z boku takiego guzika od aparatu i ciężko jest cokolwiek zrobić - dlatego ucięło mi kawałek twarzy :D
To mój dzisiejszy brzuszek - 117cm. Przy okazji chciałam się pochwalić świeżym zakupem - tunika na zdjęciu z wyprzedaży w h&m. Do tego jeszcze 2 bluzki z krótkim rękawem po 10 zł wyłapałam i to z działu dla kobiet w ciąży. Jak ktoś ma niedaleko do h&m to warto zajrzeć, są fajne wyprzedaże, nawet staniki do karmienia u mnie były po 30zł (z 59) tyle, że rozmiary C. No i jeszcze kupiliśmy taki fajny kombinezon za 40zł akurat na wyjście ze szpitala dla małego- bo na dziecięcym też były fajne wyprzedaże.
'
20141212_185429.jpg

Załączniki

• 20141212_185429.jpg
    20141212_185429.jpg
    20,6 KB · Wyświetleń: 69
Ostatnia edycja:
Do góry