reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Nosz, piękne, chude, brzuszki zgrabne... Tak to ja bym w ciąży mogła chodzić... Femme, Jenn super!

reklama
aob, ale tylko te sklepowe!!! te domowe właśnie mówią prawdę-zawsze to po zakupach stwierdzałam hahahahahhahahaha

Sprite hehe wczoraj w Galileo akurat mowili o lustrach sklepowych i wlasnie tam maja lekko wklesle po srodku zeby wizualnie troszke czlowieka odchudzic:-) podobno o rozmiar mniej sie widzi heheh:tak:
ale ja uwazam, ze psychika to podstawa i jak sobie wkrecisz tak bedzie:-)

no widzisz :-D:-D. ja nie musze sobie wkręcać. w końcu nie dziwne, że prawie 20kg więcej widać na moim ciele dość znacznie :blink::shocked2::dry:

A w życiu! Ja w sklepie zawsze gorzej wyglądam, niż w domu :-D Autentycznie, jeszcze nigdy się sobie w czymś nie podobałam mierząc w sklepie, a w domu spoko :-D

reklama
Ja nigdy nie mierze w sklepie kupuje ba oko i zawsze pasuje. Nienawidzę się dusić w przebueralnu! W sklepie mierze tylko staniki i sukienki jakieś wyjściowe

Do góry