reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Buuuu 10kg właśnie mi waga pokazała ;( w miesiąc dwa kg, nieźle jak na osobę która prawie nie je bo nie może ;(

34tc skończony ja juz nie wiem czy brzuch duży czy mały w Jadem bądź razie, męczący :p spuchnieta jestem :(

Załączniki

• 1417595602206.jpg
    1417595602206.jpg
    17,2 KB · Wyświetleń: 54
  • 1417595617548.jpg
    1417595617548.jpg
    12,5 KB · Wyświetleń: 52
reklama
Doggi jak dla mnie brzuch mały,bo ja mam wielki :-D a że 2 kg to pewnie Staś teraz sobie tyje i wód więcej i krwi więc tak sobie tłumacz :tak: ja teraz w 2 tygodnie 1 kg przytyłam ,a poprzednio w miesiąc 1,4 kg,a nie jem więcej a wręcz mniej bo zgaga mnie wykańcza :-(

Ja juz się boje ile jutro mi gin wyluczy wagę stacha, miesiąc temu miał ponad 1800g wiec teraz to się aż boję :p

Bada a a Gniewko ile teraz ma? Javjesc nie mogę przez zgage, plus zjem gryza i juz jestem tak najedzona ze pękam w szwach.

Ale mi się biodra rozjechaly!

Doggi ​teraz go nie mierzył tylko serduszko obejrzał,wody i łożysko,a powiedział,ze 15 grudnia ostatnie pomiary zrobimy

Gniewko na początku 30 tygodnia miał 1700,a to było 6 tygodni temu,a gin powiedział że tyja teraz 200g na tydzień więc ma już 3 kg tak sądze

Ostatnia edycja:
reklama
ja tez mam na plusie 10,5 kg i jestem przeszczęśliwa,bo z chłopcami dowaliłam 20 i 18 :szok: więc teraz choćbym chciała to tyle nie przytyję ( z tym,że wtedy startowałam z mniejszą waga )

Do góry