reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Jenn dziękuję:) taki wydaje mi się duży:)
Mam podobnie z tym uchwyceniem Zosi jak fika. Choć już teraz takie pozy ma, że się sama śmieje, co raz mniej miejsca a ona jak by chciała przez pępek wyjść ;)

reklama
Nulini, Megami ma szalony brzuch, ale Ty Ją przebiłaś tylko w drugą stronę :-D:-D:-D

Dagi, fajna fotka :tak::tak:

Laski, ale sie specjalnie nie musiałam starać z ta fotką... ja mam taki brzuch jak się położę, bo młoda tak dziwnie leży, że praktycznie CIĄGLE jest wypchana. a ruchy brzucha polegają tylko na minimalnym przesuwaniu się się tej "kulki" + chyba wyciągnie rączek i właśnie chwilowe, ale o wiele mniejsze górki w innych miejscach brzucha :-p:-p. ja jak położę rękę na tej górce, to normalnie tak jkabym głaskała dzidziusia po główce-taka twarda i wyczuwalna ;-);-) (do końca nie jestem pewna, że to głowa, ale wiem, że młoda jest powykręcana w tym moim brzuchu i strasznie śmiesznie leży).

Sprite mam podobnie z tym jednym wypchanym bokiem, tylko u mnie aż tak bardzo nie widać, ale czuć. Ja moja Zosia do nie dawna głaskalam po głowie a teraz już po pupie, tak się wiercila aż w końcu się obrocila, za to teraz jest tak nisko że czasem mam wrażenie, że jej główka jest już dosłownie między moimi nogami....

Nulini :o gdzie Ty chowasz swojego dzidziusia? Maleńki brzusio:)

W tyłku, nie widać? :-D:-D:-D

sprite, ja tak mam wieczorem, jak Młody się przeciąga, że normalnie czuję, jak go głaskam po stopie czy po łapce :-D

Doggi, no ja nadal mam nadzieję, że na święta będę mogła ubrać sukienkę i nie będę w niej wyglądać jak w worze na kartofle :-p

reklama
Do góry