reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Sprite supej ujęcie! Ja próbowałam nagrać, ale młody od razu przestaje się ruszać :-D

Dagi śliczny :-)

Dzięki za miłe słowa, szczególnie, że to już 20 kg+ i spore mam baleronki :-D

No widzisz tak mi wyliczyli angielscy lekarze tez się z tym terminem nie zgadzam....no, ale co.
Wg mnie 1 styczeń jest odpowiedni :)

No ja jakoś nawet nie zwracalam na to uwagi może faktycznie juz coś mi wcześniej tam cieklo, ale dziś juz istna powódź

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Agulqa_b no i się zgadza bo ja mam 14.01 i mam 33+5 ;)

A cycki kochana yo ty masz małe w porównaniu z moimi ;) ja bez ciąży mam gigantyczne i nieproporcjonalne do ciała a teraz to już w ogóle parodia :p

Ja przystaje za 1stycznia. Bo wg mniej najbardziej wiarygodny. Tym bardziej, że dokładnie wiem kiedy zaszłam w ciążę(test owulacyjny) co do piersi to ja raczej proporcjonalne do reszty ciała. Ale mimo wszystko ich wielkość jest o dużo za duża....a w ciazy za dużo nie urosły.

reklama
sprite dobre ujęcie :-) Mnie się nigdy nie udało uchwycić, a miałam plan nagrać małego, to zawsze jakoś dziwnym trafem jak sięgałam po telefon to przestawał broić i był spokój ;-)

Dagi ładny brzuszek :-)

Do góry