reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

za to ja dziś w lidlu zostałam zapytana przez kasjerkę, jal długo jeszcze z tym brzuszkiem... ja jej, że końcówka stycznia, a ona wielkie oczy i hasło "no ale pani już tak długo z takim duuuuużym brzuchem chodzi, że ja myślałam, że to już na dniach" :eek:. dzięki :baffled:

reklama
Wszystko zależy od budowy ciała. Ja mam duzy tyłek, szerokie biodra. Dzieciak siedzi mi głęboko, wiec brzucha tak nie wypycha. Jak kobitka szczupła, to i brzuch wywali :-)
Ja od wtorku czuje bardzo mocne ruchy po prawej stronie głęboko. Nie czuje w ogóle przy pęcherzu jak było wcześniej. Także obstawiam, ze to po prawej to nóżki, a mała siedzi jakoś na ukos. Ale okaże sie za dwa tyg...

LayDeeK nic nie rozumiem z tego co napisałas :p w sensie jsk czujesz ruchy :p co znaczy po prawej stronie głęboko?

Mój Stachu ponoć duży jest jak na ten czas a ja brzuch mały i raczej szczupła jestem i gin za każdym razem siedzi i patrzy z położną na mój brzuch i się zastanawiają na głos gdzie ten bobas się tam mieści ;) dlatego też na poprzedniej wizycie a to było w 30tc gin powiedział ze Stachu może mieć kłopot z obrotem bo on tam już wtedy miejsca nie miał

Dalej nie rozumiem :p bok jest długi :p góra, dół środek ;) ale ze siedzi nadal czy główka w dole, ja cały czas czuje jak ktoś cis mi wtyka w pęcherz

No cholera, chyba zaraz zrobię ci zdjęcie :)))
Na całej długości po prawej. Jak trzymasz rękę wzdłuż i dotykasz dłonią biodra, to pod ręka czuje ruchy :)

Ja miałam dzisiaj w nocy wrażenie że Jagoda się przeciąga bo kopała jednocześnie po lewej stronie na dole i po prawej stronie pod żebrami:-Djakby testowała rozciągłość mojego brzucha.

reklama
Do góry