za to ja dziś w lidlu zostałam zapytana przez kasjerkę, jal długo jeszcze z tym brzuszkiem... ja jej, że końcówka stycznia, a ona wielkie oczy i hasło "no ale pani już tak długo z takim duuuuużym brzuchem chodzi, że ja myślałam, że to już na dniach" . dzięki
reklama
Wszystko zależy od budowy ciała. Ja mam duzy tyłek, szerokie biodra. Dzieciak siedzi mi głęboko, wiec brzucha tak nie wypycha. Jak kobitka szczupła, to i brzuch wywali :-)
Ja od wtorku czuje bardzo mocne ruchy po prawej stronie głęboko. Nie czuje w ogóle przy pęcherzu jak było wcześniej. Także obstawiam, ze to po prawej to nóżki, a mała siedzi jakoś na ukos. Ale okaże sie za dwa tyg...
Ja od wtorku czuje bardzo mocne ruchy po prawej stronie głęboko. Nie czuje w ogóle przy pęcherzu jak było wcześniej. Także obstawiam, ze to po prawej to nóżki, a mała siedzi jakoś na ukos. Ale okaże sie za dwa tyg...
LayDeeK nic nie rozumiem z tego co napisałas w sensie jsk czujesz ruchy co znaczy po prawej stronie głęboko?
Mój Stachu ponoć duży jest jak na ten czas a ja brzuch mały i raczej szczupła jestem i gin za każdym razem siedzi i patrzy z położną na mój brzuch i się zastanawiają na głos gdzie ten bobas się tam mieści dlatego też na poprzedniej wizycie a to było w 30tc gin powiedział ze Stachu może mieć kłopot z obrotem bo on tam już wtedy miejsca nie miał
Mój Stachu ponoć duży jest jak na ten czas a ja brzuch mały i raczej szczupła jestem i gin za każdym razem siedzi i patrzy z położną na mój brzuch i się zastanawiają na głos gdzie ten bobas się tam mieści dlatego też na poprzedniej wizycie a to było w 30tc gin powiedział ze Stachu może mieć kłopot z obrotem bo on tam już wtedy miejsca nie miał
reklama
Megami
Bóg jest szaleńcem ;)