Wow, Doggi, Kevinka- pięknie okrąglutkie macie te brzuszki. Nullini, nie martw się, ja też pójdę bez brzucha na porodówkę tylko bardziej z odrobiną tłuszczyku. Chociaż troszkę ten brzuszek zaczyna wychodzić, ale taki niewielki i strasznie nisko mam wrażenie. Wasze brzuszki są ładnie okrągłe, przy Ninie też tak miałam. A teraz jedynie taka niewielka fałdka wystaje, dziwnie to wygląda.
reklama
Marcioszek
Fanka BB :)
Kevinka, Doggi - śliczne brzuszki :-)
aob66
Moderatorka
Dziewczyny ja tak mysle teraz, ze im mniejszy brzuch to przynajmniej mniej rozstepow i nadmiernej skory:-) wazne, ze dzieiaczki rosna jak trzeba
a co do rozstepow to takie duze wylazy mi na cycach ze szok a nie mam ich az tak duzych
a co do rozstepow to takie duze wylazy mi na cycach ze szok a nie mam ich az tak duzych
Dziewczyny ja tak mysle teraz, ze im mniejszy brzuch to przynajmniej mniej rozstepow i nadmiernej skory:
Niestety tu nie ma reguły, bo jak ktoś ma skłonności do rozstępów to i mały brzuch i smarowanie nie pomogą
kasiekz
Fanka BB :)
Tak jest. Uwarunkowania genetyczne np.moja mama po 3ciazach (zbudowana kobieta) ma zero rozstepow. Ani na brzuchu ani na piersiach. Ja dopiero po jedenej ciazy ale tez nic a nie smaruje sie bo mi w szpitalu zakazali zeby tych skurczy nie wywolywac:/ A kupilam super oliwki i bede musial zuzyc po ciazy.
A za plotem sasiadka chuderlak cala w bialych pregach:/
A za plotem sasiadka chuderlak cala w bialych pregach:/
Ostatnia edycja:
ja mam 9 lat młodszą sister - 22 lata i też mam wrażenie, że taka gupiutka tylko zabawa ciuchy w głowie, może za jakiś czas kontakt się poprawi..Między mną a moją siostrą jest 15 lat i 2 miesiące różnicy, Basia idzie teraz do liceum. Całkowicie nie umiemy się dogadać, to znaczy nie kłócimy się ale ja jej po prostu nie rozumiem, dal mnie jest jeszcze taka głupia...
Indii, Nulini ale macie słodkie brzuszki "juniory" ;-)
Kevinka, Doggi super piłeczki i takie kształtne
Femme Ty modelką brzuszkową zostać powinnaś
od dwóch tygodni mój brzuchol zaczyna widocznie rosnąc, dziś 86 w pępku;-)
Załączniki
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
jusia, pięknie rośnie!!!
Doggi, nie gadam z Tobą szkapo chuda! Jeszcze słowo o Twojej grubości to Cię znajdę w tym Zgorzelcu i ubije!
Doggi, nie gadam z Tobą szkapo chuda! Jeszcze słowo o Twojej grubości to Cię znajdę w tym Zgorzelcu i ubije!
reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Jusia śliczny! Wiesz już co będzie? Bo taki na dziewczynkę chyba ;-)