reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ja jak byłam w ciąży z Niną i potem jak była mała to się pchałam np. w kasie Tesco, tej dla uprzywilejowanych. Jak stał ktoś bez dziecka i pełnosprawny to po prostu wchodziłam przed niego i tyle. A jak ktoś się czepiał to ja albo M robiliśmy awanturę.
Tylko oczywiście na poczcie to nie przechodziło bo tam same babcie w kolejce zawsze...
teraz dopiero raz skorzystałam, u lekarza w kolejce do pobrania krwi zapytałam czy mogę wejść bez kolejki- tak było napisane na drzwiach, że ciężarne mają pierwszeństwo- i mimo, że brzucha jeszcze za bardzo nie widać to nikt się nie czepiał.
W piątek będę się ważyć u lekarza, jestem ciekawa ile przytyłam bo jak tak patrzę na siebie to chyba niewiele od tego ostatniego ważenia.

19 tydzień :-)

19 tydzień.JPG i znalazłam dla porównania 19 tydzień z Niną 19 tydzień.jpg

Załączniki

• 19 tydzień.JPG
    19 tydzień.JPG
    23,5 KB · Wyświetleń: 59
  • 19 tydzień.jpg
    19 tydzień.jpg
    14 KB · Wyświetleń: 55
Ostatnia edycja:
Dziękuję :-) Nulini a ty z Tosia w tym tygodniu masz jakieś zdjęcia? Tez taki malutki brzuszek miałaś?

Doggi haha dokładnie grubas się odezwał :p

Doggi blagam! Bo przyjade sprzedac Ci kopa ! :p
Ale tesciowa mnie wczoraj pocieszyla, siedzialam sobie z noga na noge i stwierdzila ze nie jest zle bo ona na tym etapie nie mogla juz tak siedziec :p

reklama
Nulini eeeeee no przytyłam :( serio i mam depresję z tego powodu :(

Nie osłabiaj mnie, ile masz na plusie, 1kg? To przecież tego nawet nie widać ;-)

femme, niestety w ciąży z Tosią nie robiłam sobie zdjęć, mam kilka już z wielkim brzuchem, z listopada i grudnia. Ale ja całą ciążę byłam tłusta i tak na dobrą sprawę ciążowego brzucha nie było widać... Tu masz zdjęcie z 22 sierpnia 2010, czyli podobnego okresu, co teraz, tylko wtedy miałam termin 24 dni wcześniej :-p

Do góry