reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Marcioszek fajny brzuszek :-) a ty jaka skromna mina :-)

Stokrotka WOW ale masz big domek ja takiego nie miałam przy porodzie :-D ale w końcu dwójkę musi pomieścić ;-)

Dziewczyny, super the Wasze brzuszki :) jutro cos wrxuce, jaki ze mi stuknie 18 tygodni.

Co do gaci, to ja wlasnie lubie stringi bo mi die nie wrzynaja w poslady. Wszystkie inne mnie jakos deformuja albo sie zrobily za male sie odznaczaja pod ciuchami.

No troszke wielgachny:-) ale ja w ogole mam tendencje do brzuszka po mamusi:-) juz mnie plecy bola, spytam sie gina czy moge cos cwiczyc:-)
Moze z czasem bedzie wolniej rosl, ostatnie dwa tyg rosl w oczach:-)

Stokrotka o fuck jaki brzunio! Ja rodzac olke takiego nie miałam! Wow!!

LayDeeK ale zgrabniutki :)

Agulqa_b szalona brzunio cho cho :)

Marcioszek juz nie najedzony po mału ciążowy :)

Mnie chyba znów wywaliło bo wszystkie koszulki mi się już podnoszą na brzuchu, jutro zrobię fotę

Ja odkad w ciaze xaszlam tez nie lubie. I w ogole Ł woli bokserki ;-)

Aob mamusia do mnie przyjechala i stwierdzila ze mam brzuszek jakbym sie najadla :p ja tam jestem dumna z domku Robercika :-)

Femme podobno bokserki bardziej kreca facetow ;-)

Marcioszek przy moim to malenstwo ;-) ale sliczny jest

Stokrotka ja fotki nie widze :-( odpale jutro na kompie ;-)

Doggi ojjj rosnie. A nie jem wcale duzo wiecej niz przed ciaza...

reklama
Do góry