reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Ja kupilam jakis czas temu bawelniane bokserki w new yorkerze i sa suuuuper. Fakt zadnyc koronek itp ale teraz mi nie sa az tak potrzebne :p a w upaly chociaz tylek mi sie nie pocil w sztucznych gaciach :p

Nulini moze wystarczy nie zakladac stringow :p

reklama
Ja też od pierwszej ciąży nie mogę stringów.
Mam może ze 3 pary, bo do niektórych spodni tylko one dobrze wyglądają, ale zaraz mnie uwierają i w ogóle dupa mnie od nich boli :p
A wcześniej tylko w stringach chodziłam heh

ja tam nigdy stringow nie lubilam i moj na szczescie tez nie, wiec chociaz w tym sie zgadzamy:tak:
agulqa pobijasz brzuchem tutaj wszystkie chyba:-p ale fajnie po przynajmniej widac, ze bedziesz mama,a u mnie to zalezy jak sie ubiore jeszcze:confused: chcialabym sie juz chwalic:tak:

Ja uważam że u mnie widać a ostatnio słyszę ze nie widać -_- moja mama to w ogóle walnela "ty taki brzuch zawsze miałaś" :p ale ona widzi co chce widzieć :p pewnie jeszcze jakiś czas nie będzie do niej dochodziło ze w ciazy jestem ;-)

Co do stringów to ja jakoś rok temu przestałam nosić pupa dużo lepiej wygląda w bokserkach ;-)

To ja też się pochwalę brzuszkiem, jutro zaczynam 18 t.c. :-)

DSCF2272.jpgDSCF2274.jpg

Załączniki

• DSCF2272.jpg
    DSCF2272.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 73
  • DSCF2274.jpg
    DSCF2274.jpg
    12,6 KB · Wyświetleń: 82
alecta, no mam identycznie!!! Kiedyś nosiłam tylko stringi (co było paradoksem przy moim masywnym zadzie :baffled:), a teraz mnie żrą w dupę i wolę dobrze dobrane bokserki pod obcisłe spodnie niż sznur w dupsku :-D

aob, mój mąż stringi uwielbia :-(

femme, nieee no, skąd, nie widać, po prostu się grochówki obżarłaś :-D:-D:-D

Marcioszek, plasujesz się pośrodku listy :-D Zgrabniutki, ale nieduży jak na 18tc :-D

reklama
Do góry