reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Jezyk a ja mysle ze kiedys latwiej bylo za granica bo bylo mniej rodakow. Teraz cocdrugi to polak i malo czym zaskoczysz niestety. Trudniem o prace dobrze platna nic zkiedys

reklama
Groszq haha :-D

Ja krążek miałam super sprawa ale droga bo kolo 40zl a tabsy tez na mnie dobrze działają a do 20 kupuje raz miałam 3 opakowania za 8zl na receptę ale nie przypasowaly :p

Ja do Anglii bym nie chciała, ale w Niemczech mogłabym mieszkać na stałe :-(
Niestety nikogo tam nie mamy, a w ciemno nie pojadę, poza tym z językiem nie miałam styczności od lat :-(

Heh ja niemieckiego uczyłam się 9 lat i nie pamiętam nic ;-) Mój mąż niechętny emigracji, więc póki co nie mam co rozważać

Agulqa tez kiedyś miałam takie podejście teraz.juz mam dosyć życia bez niczego chce mieć swoje cztery kąty... A praca by była miesiąc na dwa tygodnie to by było cudo teraz i tak robi po 12h i nie mamy czasu dla siebie ani pieniędzy żeby w weekend coś porobić a tak by były dwa tygodnie razem i to z funduszami żeby gdzieś pojechać zobaczyć trochę świata czy nawet iść do głupiego kina

Siedząc u lekarza gadałam z dwiema ciężarówkanu jedna 8 miesiąc a druga 7 i gadamy gadamy u się pytają kiedy ja rodze a ja mówię że dopiero w styczniu a te galy wywalily i mówią ze który tera, tydxien a ha ze leci 17 a tym koparka opadła wiec pytam co się stało a one obie ze myslaly ze ja tak w listopadzie może gdzieś rodze no taki brzuch juz mam!!!! I te w ciężkim szoku ;) lekarz zresztą też powiedział ze brzuch mam duży jak na ten etap i żeby o niego dbać unikać obić przypadkowych np wejście w ścianę :D i żeby nie ściskac go o nie siedzieć za długo bo to przednie łożysko u mnie bardxo wypycha i brzuch może być wrazliwszy

reklama
Do góry