reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

reklama
Ja tez nie. Moze nasze bobasy beda giganty?;-) a ja takie maciupkie body wczoraj kupilam :p tata odmrazu powoedzial ze mam nie liczyc ze taki maluch ze mnie wyjdzke :p

agulqa, ja tak miałam, pokupowałam ciuszki na 56cm i nawet ich nie zakładałam, bo wygodniej było założyć większe, łatwiej było rączki i nóżki poupychać :-D

Gucio nie będzie gigantem, termin porodu z USG pokrywa się co do dnia z terminem z OM - 27 stycznia :tak:

Młoda miała przy porodzie 55cm, więc ciuszki 56cm były na styk, od razu do pudła poszły, bo niewygodnie mi było wyginać te maleńkie rączki i nóżki :-D

Ja body nowe ktore kupilam na 56cm mam stosunkowo duze do innch tez 56cm. Reszte mam z lumpka wiec jak cos nie bedzie mi szkoda ;-) schowam, sprzedam lub zostawie na drugie ;-)

Mój Antek urodził się z wagą 3820 i 56 cm a wchodził mi w ubranka na 50 :) 62 miał dłuuuuugo za duże (no, ze 2 tygodnie) ;) Przy nim termin z om i z usg różnił mi się o ponad 2 tygodnie (mimo tego, że wiedziałam kiedy zaszłam w ciążę i termin z om był prawidłowy), teraz terminy z om i z usg są identyczne - 25.01 a jak jeszcze zrobią mi cc, to może 2 tygodnie wcześniej i będę miała taką małą słodką kruszynkę, max 3 kg :D (marzenie) ;)

reklama
to Olis niby miała 56 cm ale za nic w świecie tyle nie miała bo wszystkie 56 były stanowczo za duże i jak ją mierzyłam w domu to mi wyszło 51 cm ;) a ważyła 3030g dokładnie tyle ile mamusia i ja mierzyłam 52 cm wiec mimo że mnie nie przypominała posture miała moja ;)

Do góry