reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

agulqa_b tak mam jakieś 12 lat już będzie ;) miałam reż w języku ale w ciąży z Olka musiałam się go pozbyć bo po 4 latach posiadania jezyk zaczął mi puchnac, boleć ib krwawic ;(

reklama
dziewczyny macie juz czym sie pochwalic:-) ja w sumie juz przed ciaza mialam brzuch niewiele mniejszy niz teraz i juz ludzie nieraz pytali sie mnie czy jestem w ciazy (albo od razu gratulowali heh:-D)

zaraz cos zrobie i wstawie,choc tak jak piszecie wieczorem robi sie wiekszy ;-)

Ale mialas brzuszek? Nie balas ske ze skora sie rozerwie czy cos? Nie wiem ja mam schizy jakies dziwne ;-) na szczescie gin powiedzial ze microdermala nie musze sie pozbuwac, ufff

Coś tam zrobione:-) trochę słabo, bo słońce świeci za mocno;-)

Ja kolczyka wyłożyłam już jak się dowiedziałam, że jestem w ciąży, bo ja też mam schizy, że coś mi się rozerwie:baffled:

Załączniki

• IMG_20140723_143415.jpg
    IMG_20140723_143415.jpg
    13,8 KB · Wyświetleń: 51
Ostatnio edytowane przez moderatora:
reklama
Ała, ja jakaś staroświecka jestem.. ale nie potrafiłabym mieć kolczyka nigdzie poza uszami. Za młodu miałam jakieś 15 kolczyków na jednym uchu (w tym też na skrawku) i myślałam, by sobie zrobić w nosie. Ale któregoś razu zobaczyłam dziewczynę, która właśnie w nosie miała czarny kolczyk - wyglądało to jak wielki, obrzydliwy wągier! Od tego czasu wszystkie myśli o kolczykach mi przeszły. ;)

Aob - Twój brzuszek malutki, taki zgrabny! :)

Do góry