reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

To moj dzisiejszy bebzolini ;-) z wyliczen moich dzis zaczelam 16tc

Załączniki

• 1405528623728.jpg
    1405528623728.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 68
reklama
LayDeeK juz nie taki delikatny, widać co na rzeczy ;)

agulqa_b nie gadaj ze wieloryb laska ze hej, a jaki brzuszek błyszczący ;) zaraz machne fotę i zobaczycie wieloryba polknietego ;)

Chciałam edytować i w poprzednim poście wstawić zdjęcie ale nie ma tak dobrze nie da się na telefonie ;(

Zwróćcie uwagę na moją dłoń, piękne palce Babajagi :)

14w1d Tosz to zaczął się już/dopiero 15 ty tydzień :)

Załączniki

• 1405584939460.jpg
    1405584939460.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 74
Agulqa no extra brzunio :)))

LayDeek już widać i to ładnie :)

Doggi Ty to masz taki konkret, tym bardziej, że szczupła jesteś to z pewnością nikt nie pomyśli, że się może nażarła. U mnie niestety wygląda jakbym przytyła bo cała jestem ulana ale jeszcze trochę a wyrzut będzie konkretny :)

Laydeek pomalu wybrzusza :-)

Doggi blagam Cie :-) Ł mi ostatnio dopieprzyl ze poza brzuchem urosly mi jeszcze boczki ;-) mi wczoraj z moich wyliczen 16tc ;-) alw brzuszki nam rosna sliczniutkie :-)

Aza czekamy tez na Twoj :-)

reklama
Do góry