reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Jakby tak się dobrze przypatrzec to jakiś zarys chatki jest:)
To cieszyć się powinnas ze jeszcze w swoich ciuchach chodzisz:)

reklama
Ja schudłam 2kg póki co :-) dzisiaj skończyłam 11 tydzień musze sobie fotę strzelić bo juz widać conieco :-D

Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe :p

Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie :-D

Ja juz mam na plusie 2,5 kg no i mnie wybrzuszylo hehe 12t2d (1).jpg

Załączniki

• 12t2d (1).jpg
    12t2d (1).jpg
    15,8 KB · Wyświetleń: 59
Gosia :-o Wow! Ale już prawdziwi ciążowy brzuszek :-) śliczny :-) a który to tydzień proszę przypomnij bo na tel nie widzę ;-)

Femme u mnie 12t2d ale mnie wybaluszylo w tym tyg dopiero no i duuuzo szybciej niz w poprzedniej ciazy. Wtedy to jeszcze plaska zupelnie bylam.

O jaaa to szybko faktycznie :-D myślałam że koło 16 jesteś :-D nieźle, ale Ci powiem ze bardzo ładny kształt masz brzuszka :-)

Ja niestety wagą sie strasznie schizuję, boję się potwornie znowu 19kg przytyć :-( A najgorsze, że nie mam karty ciąży z Tosią i nie pamiętam, ile i w jakich odstępach czasu wtedy tyłam... Teraz 2kg niby niewiele, ale w pierwszym trymestrze "nie powinno" się tyć :-(
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(

gosiane. femme, fajne brzusiolki :-D

reklama
agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka ;)

moze przemiana materii sie normuje?:D

nieobecna ja juz kiedys mowilam ze taka chuda nawet przed ciaza nie bylam ;d

gosiane super brzuszek ;d

femme u Ciebie tez juz rosnie :)

nulini ostatnio z koleanka rozmawialam, 30kg przytyla w ciazy. masakra jakas, mam nadzieje ze tyle nie przybiore.

Do góry