reklama
femme fatal
Mama Ninki :)
Ja schudłam 2kg póki co :-) dzisiaj skończyłam 11 tydzień musze sobie fotę strzelić bo juz widać conieco
Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe
Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie
Doggi a czym tu się martwić? Przecież tycie na tym etapie nie jest obowiązkowe
Nieobecna no ty to płaski masz ten brzuszek jak ja w pierwszej ciąży ;-) jeszcze wystrzeli spokojnie
femme fatal
Gosia :-o Wow! Ale już prawdziwi ciążowy brzuszek :-) śliczny :-) a który to tydzień proszę przypomnij bo na tel nie widzę ;-)
femme fatal
O jaaa to szybko faktycznie myślałam że koło 16 jesteś nieźle, ale Ci powiem ze bardzo ładny kształt masz brzuszka :-)
femme fatal
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Ja niestety wagą sie strasznie schizuję, boję się potwornie znowu 19kg przytyć :-( A najgorsze, że nie mam karty ciąży z Tosią i nie pamiętam, ile i w jakich odstępach czasu wtedy tyłam... Teraz 2kg niby niewiele, ale w pierwszym trymestrze "nie powinno" się tyć :-(
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(
gosiane. femme, fajne brzusiolki
No i muszę się pilnować, co jem, zachcianki mam potworne, a tu rozsądek musi brać górę :-(
gosiane. femme, fajne brzusiolki
reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka
moze przemiana materii sie normuje?
nieobecna ja juz kiedys mowilam ze taka chuda nawet przed ciaza nie bylam ;d
gosiane super brzuszek ;d
femme u Ciebie tez juz rosnie
nulini ostatnio z koleanka rozmawialam, 30kg przytyla w ciazy. masakra jakas, mam nadzieje ze tyle nie przybiore.