reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Laski fajne te Wasze brzuszki :)
Musze statyw odkopac i też zdjęcie swojego wstawić, a jest już co pokazywać:szok:

reklama
A u mnie nadal nic... Chociaż w dupsku czuję, że urosłam, nawet po bieliźnie to czuć... Tylko nie wiem, czy już mi się biodra rozjeżdżają, czy po prostu tyję :-D

agulqa, moje uda to mnie wczoraj w kąpieli przeraziły! :szok: Niby przytyłam tylko 2kg, a właśnie dupsko, uda i cycki mega urosły...

mi dokladnie to samo co u Ciebie a tez ok 2kg przybralam. stanik niby kupilam nieduzo wiekszy bo zamiast 80D to 85D, ale czuc ze inny material itp, choc firma ta sama ale modele rozne. no i widze ze duuuze sie zrobily ;) dupa moze by sie miescila we wczesniejsze ubrania (chociaz nie, kilka par majteczek robi sie malawych ;) ), ale przez uda nic nie chce przejsc ;)

Kurde ka się zaczynam martwić bo ja 1kg schudłam nic mię tyje brzuch rośnie, dojce tez a waga w dół... Muszę z ginem pogadać

agulqa_b z Olą na tym etapie miałam 2kg na plusie, ale ja rozumiem chudnąć bo mdłości, brak apetytu, a ja jem jem i jem co godzinę musze jeść bo czuję jakbym zaczynała się trawić od środka ;)

Nulini, ja w obu ciążach też strasznie w tyłku i udach, tzn to ponoć przez gromadzenie wody tak miałam. Masakra :-D Zastanawiam się co zrobić, by w tej tylko trochę przytyć i nie puchnąć tak...

reklama
Też przytyłam około 2kg, uda mam większe, cycki pełniejsze.

Ja to chyba w jakiejś urojonej ciąży jestem.. Oto "domek" (szałas? lepianka?) mojego Szczęścia. 11w5d.

brzuch.jpg

Załączniki

• brzuch.jpg
    brzuch.jpg
    9,2 KB · Wyświetleń: 59
Do góry