reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

A może jest tak,że pomimo,że schudłaś nie widzisz tego,bo przez lata byłaś dużo grubsza i psychika Ci nie pozwala na zobaczenie siebie w nowej,szczupłej odsłonie? A co do zdjęć nie musisz mi niczego udawadniać,tak jak napisałaś każdy ma swoje zdanie :tak:

reklama
A może jest tak,że pomimo,że schudłaś nie widzisz tego,bo przez lata byłaś dużo grubsza i psychika Ci nie pozwala na zobaczenie siebie w nowej,szczupłej odsłonie?

To nie to. Dostrzegam moje zaje*biste wystające obojczyki, szczupłe ręce, szczupłą buzię, dużo szczuplejsze łydki, kolana, brak boczków, ale brzuch to u mnie miejsce, z którego dopiero po operacji plastycznej będę zadowolona, ponieważ mimo tego, że na boczkach grubość tkanki tłuszczowej mam zadowalającą, to na brzuchu nadmierną i lekko obwisłą. Widać to zwłaszcza w obcisłych bluzkach kiedy siedzę. I mimo ćwiczeń nie udało mi się go ujędrnić i wyszczuplić na tyle, by móc chodzić np. w bikini.

Nulini ja ponad rok pracowałam nad brzuchem, pi ciąży mimo że nie był duży i po porodzie zaraz wyglądał tylko na wzdęty a niechaj jak u innych jakbym wciąż nosiła Boba w brzuchu to skóra dostała w kość i wszystko mi chudlo a brzuch większy i większy się robił jakby tłuszcz z całego ciała przeniósł się na brzuch, rok czasu walczylam i wywalczylam płaski i w miarę naciąganiety brzuch!!!!! Więc rozumiem doskonale bo ja też wygladalam ze laska szczupła z tym ze wciąż miałam uruchomiony tryb maskujacy na brzuch :/

Doggi, ja już mam zaprogramowane wciąganie i cały czas brzuch wciągam ;-) Niestety nie miałam jak chodzić na specjalne ćwiczenia gdzieś na siłownie, ćwiczyłam sobie sama w domu i jak boczków się pięknie pozbyłam, tak brzuch pozostał niefajny :-( Ale może po drugim bobo zgłoszę sie do "Sekretów chirurgii" :-D:-D:-D

20140706_133734.jpg
z okazji 15 tygodnia ;-)

Załączniki

• 20140706_133734.jpg
    20140706_133734.jpg
    24,4 KB · Wyświetleń: 68
reklama
Do góry