reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Piekne brzuszku Dziewczyny :-)
U mnie jeszcze nic,ale pewnie dlatego ze do szczuplakow nie naleze i wszystko ma sie gdzie pomiescic ;-)

reklama
No właśnie u mnie to sadełko i łatwiej brzuszek ukryć pod warstewką tłuszczyku :-D Ale fakt, mógłby wyjść wcześniej, niż w 6 miesiącu...

a ja należę do tych raczej szczupłych a brzucha nie ma. W pierwszej ciąży pojawił się po 22 tygodniu, mam nadzieję, że teraz wcześniej. No ale zaraz najem się bobu to będzie jak w 9 miesiącu :D

Nulini po co piszesz,że masz sadełko,grube nogi itp.,a później dodajesz zdjęcia na których jesteś szczupła ? nie lubię takiej obłudy-ja napiszę jaka to nie jestem gruba ,a wy zaprzeczajcie i mówcie to nieprawda,jesteś szczupła

Heh to my wczoraj odkryliśmy "Ameryke ". Nie ma u mnie nadprogramowych kilogramów za to często meczą mnie wzdęcia i zaparcia dlatego jakoś brzuszka ciążowego nie mogliśmy się dopatrzyć (każde zaokrąglenie braliśmy za pełny żołądek albo gazy). Ale wczoraj był ten dzien że zdrowo i bez wzdęć ... a brzuszek jest :) takie śmieszne uwypuklenie którego nie da sie wciągnąć . Jak będę w domu to wrzucę fotkę :D

Ale piekne brzucholki zaczyna byc widac juz :D Gutek tez juz sobie powiększył domek i moj brzucholex zaczyna wystawac :) wrzuce zdjecie wieczorem to bedzie wiekszy ;)

reklama
Nulini po co piszesz,że masz sadełko,grube nogi itp.,a później dodajesz zdjęcia na których jesteś szczupła ? nie lubię takiej obłudy-ja napiszę jaka to nie jestem gruba ,a wy zaprzeczajcie i mówcie to nieprawda,jesteś szczupła

Gdy przejdziemy na wątek zamknięty, to wrzucę zdjęcie w bieliźnie. Pisałam, że mogę nosić sukienki nad kolano, ale szorty na sam tyłek odpadają, bo uda na górze mam masywne i trzęsące się. To samo z brzuchem - kiedy stoję jest OK, ale jak usiądę, to mam dwie grube fałdy. Nie mam w domu urządzenia do pomiaru grubości tkanki tłuszczowej, bo chętnie bym Ci napisała, jakie to są parametry, żeby Ci uświadomić, że absolutnie nie piszę o swoim "tłuszczyku" po to, żeby słuchać komplementów, zawsze sama ganiłam takie osoby i trochę mnie uraziłaś stwierdzeniem, że jestem obłudna. No ale masz prawo do swojego zdania na mój temat.

Do góry