reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi ja kiedys mialam jelitowe dwa dni, ale wymiotowalam. I 3kg mniej. To bylo piekne ;-)
Ale na krotko wystarczylo :p
Co Ty cyce to jedno, ale lapy mam tak wielkie. Nigdy takich nie mialam, uda to juz wiecie ze w depresje wpadam przy kapieli

reklama
LayDeeK, sprytnie chowasz gdzieś te kilogramy :-D

Doggi, femme, to jest jawna niesprawiedliwość, dlaczego ja nie mogę w ciąży wyglądać tak zajebiście, jak Wy :wściekła/y:

Dziewczyny al Wy macie eleganckie te brzuchy :-D Ja mam wrażenie, że jeszcze trochę i moja willa się rozpadnie :-) A dziurka od kolczyka to już tak na mocno się naciągnęła, że masakra....Mam tylko nadzieję że ta skóra się ściągnie po porodzie :-/ a nie zbieranie kasy na plastykę brzucha

Dziewczyny przesadzacie z tymi kg chyba, bo po zdjeciach tego nie widac!!:-) zawsze wyobrazalam sobie ciezarowke jak ciezarowke heh, a tu dziewczyny ze stycznia 2015 szaleja z figurami:-)

ja mam ochydna plame? przy dziurce od kolczyka i nie wiem czemu:szok: w ogole mam mega kreche na brzuchu, wiec moze to przez nadmiar barwnika?? oby to wrocilo do normy:-)

Ja i moja Majeczka w jednej dużej osobie ;-) Po raz pierwszy... 35 tydzień leci...

loko 010.jpg

Zdjęcie nie najlepszej jakości, bo słońce za nami :happy:

Załączniki

• loko 010.jpg
    loko 010.jpg
    15,5 KB · Wyświetleń: 67
reklama
Do góry