reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi zgrabniutki masz brzuszek!

femme super wygladalas! Ja mialam brzuch jak meeega balon, nmoze wygrzebie grzies zdjecie.

Ja tez mam blizne po laparoskopii i dziwacznie przez to ten pepek wyglada, odstaje ta.

reklama
To ja sie pochwale małym brzuchem.

Łazienkowe foto - skończony 32t
ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg

Załączniki

• ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg
    ImageUploadedByForum BabyBoom1417080349.640104.jpg
    22,5 KB · Wyświetleń: 61
Ale ładne brzuszki :-)

Mama piękna sesja , masz dziurkę po kolczyku? Mi między dziurkami po kolczyku rozstęp się zrobił :-(

Mój brzunio przy waszych to z lekka dużawy jest :-D Póżniej może zdjęcie zrobię i wrzucę ;-) U mnie dalej na +9 kg.... Ciekawe ile przybędzie do końca....

LayDeeK super brzuch, wg mnie wcale nie jest taki mały ;)

Mommy ja nad dziurką kolczyka mam dwa rozstępy ale to jeszcze z ciąży z Olą poza tym nic nowego.

Agulqa_b no ile ty masz na +? Z tych zdjęć od początku do teraz nie widzę żebyś przytyła

reklama
Wszystko chyba w cyce poszło bo tak nie widać żebyś zrobiła masę ;) no dwa kg raczej nie nabierze młody z 1,5 obstawiam ;)

A ja wczoraj wysłałam mojej sis zdjęcie brzucha i mnie wysmiala "ja wiem ze masz mały brzuch ale prxy twoich rękach i nogach wygląda jak gigant, to ja musze sobie surogatke znaleźć bo nogi polamia mi się jak nic" (a ja patrzę na to zdjęcie i widzę wielkie nogi i ręce) a ja wiecie e miarę szczupła jestem ale moja sis to nasza szkapa, dla niej wyzwanie to przytyć, ostatnio miała przez jeden dzień taka jakby jelitowe ale bez atrakcji strasznie jej niedobrze było, gorączka i brak apetytu i przez ten jeden dzień 1,5kg mniej! I mówi ze znów ma wklesly brzuch i teraz próbuje robić masę :p

Do góry