reklama
Eeeeee nie widzę zdjęcia ;(
Weszłam przez stronę www i zobaczyłam
Nulini daj spokój, zajebiście wyglądasz!!!!! Octanisept du.pka wystające super!!! I brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz
Weszłam przez stronę www i zobaczyłam
Nulini daj spokój, zajebiście wyglądasz!!!!! Octanisept du.pka wystające super!!! I brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz
Ostatnia edycja:
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini mam wrazenie ze leginsy splaszczaja Ci brzusio ;> a poza tym czego od siebie chcesz?
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz
Na stojąco jeszcze jak cię mogę, ale na siedząco wyglądam, jakbym się po prostu nażarła solidnie...
Nulini, brzucha nie ma ale cyce są i to konkret!!! Super )((
O taaaaaaaak, cycki mam wreszcie takie, jak zawsze Aż żal, że znów znikną
agulqa, chcę tego, żebym mogła założyć obcisłą bluzkę, a póki co noszę luźne wory, bo ten brzuch to po prostu widać, że są fałdy, zdjęcie tego tak nie odda, ale jak się ruszam, to normalnie widać dwa tłuszczowe wałki i na pierwszy rzut oka po prostu jestem gruba, a nie w ciąży :-( I strasznie mnie to dobija, bo naprawdę liczyłam, że akurat w tej ciąży będę wyglądać inaczej :-(
agulqa_b
Fanka BB :)
Nulini spoko, w 3 ciazy bedziesz miala sliczny brzusio ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
Nulini przy tobie program "ciąża z zaskoczenia" nabiera sensu
To samo mi we wtorek szwagierka powiedziała
Nulini spoko, w 3 ciazy bedziesz miala sliczny brzusio ;-)
Tylko muszę frajera poszukać, bo mąż kategorycznie kończy na dwójce
Nulini my też na 2 kończyliśmy i w brzuchu własnie 3cie mam, bo nam się nagle zachciało
I weź się ogarnij, bo zaje.biście wyglądasz, ja to już w takim razie powinnam ciężką depresję mieć, z domu nie wychodzić i w ogóle siedzieć w pokoju bez klamek
I weź się ogarnij, bo zaje.biście wyglądasz, ja to już w takim razie powinnam ciężką depresję mieć, z domu nie wychodzić i w ogóle siedzieć w pokoju bez klamek
reklama
To ten mój durny jeszcze min jedno dziecko chce (chyba go poje.bało) juz mu powiedziałam żeby se innej żony poszukal do tego bo ja się niechaj wrobic, u mnie zamiast jazda ciąża lżejsza tovciraz gorzej ja dziękuję bardzo