reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Nienawidzę siebie w ciąży... 29tc, 100cm...

Załączniki

• 1415869893213.jpg
    1415869893213.jpg
    22,8 KB · Wyświetleń: 74
reklama
Eeeeee nie widzę zdjęcia ;(

Weszłam przez stronę www i zobaczyłam :)

Nulini daj spokój, zajebiście wyglądasz!!!!! Octanisept du.pka wystające super!!! I brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz :)

Ostatnia edycja:
Nulini brzuszek lekki jest tak dość wysoko wiec nie powiesz ze to tłuszcz :)

Na stojąco jeszcze jak cię mogę, ale na siedząco wyglądam, jakbym się po prostu nażarła solidnie...

Nulini, brzucha nie ma ale cyce są :) i to konkret!!! Super :))((

O taaaaaaaak, cycki mam wreszcie takie, jak zawsze :-D Aż żal, że znów znikną :-p

agulqa, chcę tego, żebym mogła założyć obcisłą bluzkę, a póki co noszę luźne wory, bo ten brzuch to po prostu widać, że są fałdy, zdjęcie tego tak nie odda, ale jak się ruszam, to normalnie widać dwa tłuszczowe wałki i na pierwszy rzut oka po prostu jestem gruba, a nie w ciąży :-( I strasznie mnie to dobija, bo naprawdę liczyłam, że akurat w tej ciąży będę wyglądać inaczej :-(

Nulini my też na 2 kończyliśmy i w brzuchu własnie 3cie mam, bo nam się nagle zachciało:-p
I weź się ogarnij, bo zaje.biście wyglądasz, ja to już w takim razie powinnam ciężką depresję mieć, z domu nie wychodzić i w ogóle siedzieć w pokoju bez klamek:-p

reklama
To ten mój durny jeszcze min jedno dziecko chce (chyba go poje.bało) juz mu powiedziałam żeby se innej żony poszukal do tego bo ja się niechaj wrobic, u mnie zamiast jazda ciąża lżejsza tovciraz gorzej ja dziękuję bardzo :p

Do góry