reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
perełka super!
jusia gdzie tam jest brzuch?!
nieobecna87
jusia - śliczny malutki!
perelka - ale o Twoim nie można powiedzieć, że malutki ale jest śliczny! Może jednak to prawda, że w kolejnych ciążach szybciej widać...
perelka - ale o Twoim nie można powiedzieć, że malutki ale jest śliczny! Może jednak to prawda, że w kolejnych ciążach szybciej widać...
ale cieszę się, że już coś wystaje ;-)
agulqa_b
jusia ja przed ciaza taki mialam jak bylam glodna
femme fatal
Mama Ninki :)
laski a na leżąco też macie takie brzuchy ? bo ja jak stoję szczególnie jak coś zjem to mam piłkę że hej ale to raczej wzdęcia tak działają bo teraz rano jak fotkę sobie strzeliłam na leżąco to tam raczej płasko
reklama
Na razie tylko ti się odezwę, w przerwie między lataniem
Dziewczyny super brzuszki, perełka niezły juz dorobek brzuszny masz
Ale wy szczuplaki jesteście!!!
A to mój nie wiem który to dziś tydzień 11 i 6 może 12 nie sprawdzałam ale wg położnej jeszcze tydzień więcej ale się z nią nie zgadzam
Nie patrzcie ba syf, to pokój garderoba, który ma się zmienić w pokój dla dziecka ale puki co sodoma i gomora tam panuje
W sukienkach nie wiem czemu brzuch wydaje się 3 razy większy i to zdjęcie coś mi pomniejszylo bo jest zdecydowanie większy
Dziewczyny super brzuszki, perełka niezły juz dorobek brzuszny masz
Ale wy szczuplaki jesteście!!!
A to mój nie wiem który to dziś tydzień 11 i 6 może 12 nie sprawdzałam ale wg położnej jeszcze tydzień więcej ale się z nią nie zgadzam
Nie patrzcie ba syf, to pokój garderoba, który ma się zmienić w pokój dla dziecka ale puki co sodoma i gomora tam panuje
W sukienkach nie wiem czemu brzuch wydaje się 3 razy większy i to zdjęcie coś mi pomniejszylo bo jest zdecydowanie większy
Załączniki