reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

agulqa super brzuszek :-)

nieobecna - mi też się taki marzy ;-)

zdjęcie nieco nieudolne - prezentuje mój dzisiejszy poranny;-)
30.06.14 021.jpg

Załączniki

• 30.06.14 021.jpg
    30.06.14 021.jpg
    17,7 KB · Wyświetleń: 77
reklama
jusia - śliczny malutki! :)

perelka - ale o Twoim nie można powiedzieć, że malutki ale jest śliczny! ;) Może jednak to prawda, że w kolejnych ciążach szybciej widać... :)

laski a na leżąco też macie takie brzuchy ? :-p bo ja jak stoję szczególnie jak coś zjem to mam piłkę że hej ale to raczej wzdęcia tak działają bo teraz rano jak fotkę sobie strzeliłam na leżąco to tam raczej płasko :-p

reklama
Na razie tylko ti się odezwę, w przerwie między lataniem ;)

Dziewczyny super brzuszki, perełka niezły juz dorobek brzuszny masz :)
Ale wy szczuplaki jesteście!!!

A to mój nie wiem który to dziś tydzień 11 i 6 może 12 nie sprawdzałam ;) ale wg położnej jeszcze tydzień więcej ale się z nią nie zgadzam ;)

Nie patrzcie ba syf, to pokój garderoba, który ma się zmienić w pokój dla dziecka ale puki co sodoma i gomora tam panuje ;)

W sukienkach nie wiem czemu brzuch wydaje się 3 razy większy i to zdjęcie coś mi pomniejszylo bo jest zdecydowanie większy ;)

Załączniki

• 1404200116692.jpg
    1404200116692.jpg
    36,3 KB · Wyświetleń: 62
Do góry