reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki :)

bada.m powiem ci ze odważna znajoma bo to niebezpiecznie tak zapytać, bo jak kobitka np w ciąży nie jest a przytyła to depresja murowana :p

reklama
Dlatego dobrze, że póki co u mnie nie widać, bo jakby już coś wyszło, to zaraz by było, że mnie dopadł efekt jojo po odchudzaniu :-D

A mi brzuch wylazł, choć na waga bez zmian. Dziś znajomy zapytał się męża czy w ciąży jestem, bo mnie widział na mieście. Jednak rzeczywiście w kolejnej ciąży wszystko szybciej idzie.

Tasia już wielkimi krokami zbliżasz się do drugiego trymestru - to już ma prawo powoli być coś widać ;) Mi też powoli zeczyna brzuch wywalać, ale tez mam wrazenie że jakoś na boki się rozchodzi, ale może to przez perspektywę z góry ;)

To ka nie wiem czy mój na boki idzie ale przed siebie idzie dużo bardziej, poza tym jem jem i chudne, już 1kg w dół a jem bez końca, nawet babcia mojego T z bydzi przyjechała i mówi że znikam, że taka drobniutka się zrobiłam czyli dobrze mi się wydawało ze maleje

Zaraz wybieram się z Młodym na klub mam. Zobaczymy czy inne mamuśki zobaczą, że coś jest na rzeczy. :) Chociaż jak dla mnie ciążę widać tylko po moich udach. ;)

reklama
haaaa jest i moj inkubatorek ;)
ff.jpg

ff1.jpg

Załączniki

• ff.jpg
    ff.jpg
    24,6 KB · Wyświetleń: 88
  • ff1.jpg
    ff1.jpg
    103,7 KB · Wyświetleń: 86
Do góry