reklama
Tasia przecież 2,5kg to mało, chcąc nie chcąc waga będzie rosnąć chociaż i tak największy przyrost od około 32 tyg bo dziecko wtedy zaczyna gwałtowny wzrost (ostatnio wyczytałam)
W necie są różne kalkulatory wagi sprawdź sobie ja powinnam ważyć 2kg więcej np nuż ważę a też przytyłam około 2,5
W necie są różne kalkulatory wagi sprawdź sobie ja powinnam ważyć 2kg więcej np nuż ważę a też przytyłam około 2,5
Tasia001
Fanka BB :)
Doggi ale mi zostało 8kg nadbagażu z poprzedniej ciąży więc początkowo właśnie z tego Mała Córcia czerpała. Teraz chcę pilnować wagi, bo w moim przypadku niestety samo się nie zrzuca i wymaga to intensywnej pracy ćwiczeniowej, a gdzie tu czas przy dwójce Księżniczek.
Tasia001
Doggi Dominika przez 3 miesiące darła się prawie cały czas, więc cały czas byłam z nią i nic nie schudłam więc na to nie liczę. Ja już tak mam, że takie domowe zajęcia na mój organizm nie działają.
Ale na wiosnę kompletujemy osadę na czwórkę podwójną i czwartej osoby nam brakuje więc zapraszam:-)
Ale na wiosnę kompletujemy osadę na czwórkę podwójną i czwartej osoby nam brakuje więc zapraszam:-)
Tasia001
No my też z sentymentu chcemy sobie popływać, tym bardziej że sprzęt leży a dzieciaków trenujących praktycznie nie ma, a warunki idealne bo będziemy pływać na jeziorze. Na Wisłę po tylu latach to nie wiem czy bym się odważyła, bo cały czas pamiętam ten "pierwszy raz" przepływania pod mostem. Akurat na wiosnę będzie 10 lat jak przestałyśmy trenować
reklama
agulqa_b
Tasia ja tez by schudna musze sie meczyc a juz mam 9kg na + :-(