reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki :)

Doggi mozesz nie kopac lezacego? Ja boje sie zmierzyc po wejsciu na wage. Ale jak nie zapomne to jutro sie zmierze

Edit.
Tak wiec... w brzuchu 105cm. Nie rosnie a ja tyje, chyba wszystko w cyce idzie, i buzia jak ksiezyc :-(
Bardziej wkurzam sie bo chyba jest pierwszy rozstep. Pomiedzy dziurkami od kolczyka w pepku. Nie jestem pewnamale tak cos mi aje zdaje zw to to :-\ na szczescie Ł codziennie glaskajac brzuszek mowi ze z rozstepami czy bezmi tak mnie kocha i najwazniejsze zebysmy ja i Robert byli zdrowi :-)

Ostatnia edycja:
reklama
Agulqa no i dobrze mówi! Ja mam tylko jeden po Ninie właśnie w tym miejscu wiec może i u Ciebie na jednym się skończy :-)

A mnie wywalilo :-) 22 tydzień

Załączniki

• 1411306271223.jpg
    1411306271223.jpg
    13,2 KB · Wyświetleń: 58
Agulqa_b ja też mam tam rozstęp i wszystkie moje kol które mają kolczyk w pępku tez tam mają, ale tak prawdę mówiąc to prawie tego nie widać :p

Femme woooow faktycznie cie wywaliło, i to porządnie :) śliczny brzunio :)

Femme widzę, że Ty jak Doggi arbuza połknęłaś tylko mniejszego :)
No i zgadzam się ze Sprite - ja też chcę takie nogi!!!!

reklama
Do góry