reklama
agulqa_b
Fanka BB :)
Doggi oby Twoje slowa byly prorocze ;-) mam nadzieje zemdalsza czesc remontu, mlody, slub, chrzest i staranie sie o zmiane miejsca pracy przyczynia sie do tego ze zjade na wadze ;-)
Bada blagam nie strasz ;-) ja jednak licxe ze uda mi sie dojsc do siebie ;-)
Nulini pewnie, reguly nie ma, ja jednak staram sie myslec pozytywnie i zyc nadzieja ze uda sie schudnac :-)
Femme jaka figurka
Nulini ja niestety tez musxe kontrolowac to co jem. Dzis bylam w h&m i sie przerazilam. Spodnie ciazowe dopiero 44byly dobre na mnie gdzie przed ciaza 40nosilam. Ale w innym sklepie normalne dresy L kupilam. Za to w h&m wpadlam w depreche chwilowa
Bada blagam nie strasz ;-) ja jednak licxe ze uda mi sie dojsc do siebie ;-)
Nulini pewnie, reguly nie ma, ja jednak staram sie myslec pozytywnie i zyc nadzieja ze uda sie schudnac :-)
Femme jaka figurka
Nulini ja niestety tez musxe kontrolowac to co jem. Dzis bylam w h&m i sie przerazilam. Spodnie ciazowe dopiero 44byly dobre na mnie gdzie przed ciaza 40nosilam. Ale w innym sklepie normalne dresy L kupilam. Za to w h&m wpadlam w depreche chwilowa
bada m.
agulqa ja też wierzę,że mi się uda,a z tego co piszesz to jesteśmy podobnej postury (też noszę 40-42 ) więc razem będzie nam potem łatwiej zrzucać i się motywować
agulqa_b
Bada nie to zebym sie cieszyla kogos nieszczesciem, ale tak jak mowisz - razem bedzie latwiej
agulqa_b
Jezyk to suuuuper :-) bedzie nam razniej
DZiewczyny, oczywiście, że każdy organizm inny i inaczej reaguje na zmiany. i wcale nie jest powiedziane, że jak ktoś (np. ja) miał w pierwszej ciąży i po ciąży tak, to w drugiej/trzeciej itp. będzie identycznie. to jasne, że pisząc "wyssało mi dziecko", nie miałam na myśli, że schudłam tylko dzięki kp. ja karmiłam 22 miesiące, ale to nie ma znaczenia, bo jak już, to kluczowe były tylko te najbardziej intensywne. natomiast w międzyczasie - dokładnie pól roku, byłam na diecie bezbiałkowej ze względu na podejrzenia skazy u syna, więc bardzo uważałam na to co jem, co pewnie miało również wpływ na ciało. jest wiele czynników. nie ma co dyskutować na ten temat ;-)
Nulini, ale tu nie ma co się wkurzać. wszak kp nie służy do chudnięcia tylko dla dobra dziecka i wygody, co nie? ;-)
Nulini, ale tu nie ma co się wkurzać. wszak kp nie służy do chudnięcia tylko dla dobra dziecka i wygody, co nie? ;-)
Nulini
Po prostu szczęśliwa!
sprite, na temat kp już się wypoiwadałam, że dla mnie max 6 miesięcy i wcale to dla mnie nie jest wygodne ;-) A zewsząd właśnie nagonka, żeby karmić piersią, jako głównego argumentu używając chudnięcia, bo wiadomo, że to często skłania kobiety do walki ;-)
Dzisiaj rano Gucio tak się kręcił, że całą macicę miałam wypukłą jak piłkę, a sięga już nad pępek!
Aż Tosia macała, że tam Gucio siedzi
Dzisiaj rano Gucio tak się kręcił, że całą macicę miałam wypukłą jak piłkę, a sięga już nad pępek!
Aż Tosia macała, że tam Gucio siedzi
agulqa_b
Nulini moj malec wczoraj w sklepie wypchnal dupka albo glowka brzuszek tak ze z prawej strony kolos a z lewej nic ;-)
reklama
Agulqa_b to mnie zawsze wypycha z lewej strony
Mój ostatnio daje takie popisy w brzuchu że już mogę patrzeć jak kopie albo zmienia pozycję i brzuch mi faluje, w tej ciąży strasznie szybko kopniaki stały się widoczne i wyczuwalne z zewnątrz z Olą długo tylko ja czułam a teraz wszyscy już mogą
Mój ostatnio daje takie popisy w brzuchu że już mogę patrzeć jak kopie albo zmienia pozycję i brzuch mi faluje, w tej ciąży strasznie szybko kopniaki stały się widoczne i wyczuwalne z zewnątrz z Olą długo tylko ja czułam a teraz wszyscy już mogą