reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

A_nka super zestawienie, widać jak brzusio rośnie:tak: A to przedostatnie zdjęcie faktycznie wygląda jakby brzuszek był większy niż teraz:-D

reklama
Hania nie no to z 20tyg to pewnie przez lustro taakie powiększone bo przy aktualnym widać. Mi się bardzo podoba, jest sliczny i malutki :)

My dzisiaj mamy 23 tydzień, więc obiecaną fotę z gołym brzuchem wklejam :-) na szczęście jeszcze się nie "rozstępuję", pewnie parę kresek później się pojawi...
20140516_133645.jpg

Załączniki

• 20140516_133645.jpg
    20140516_133645.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 76
Joani pięknie brzuszek rośnie i naprawdę sporawy jest :-)

Ann, Bubbles dzięki za wyrozumiałość bo ja naprawdę troszkę się na tym nie znam :rofl2: i nie umiałam zrobić jak należy :laugh2:

A i na zestawieniu jest błąd zdjęcie w czerwonej koszulce jest z 15t5d a nie 16tygodnia :baffled:

Ostatnia edycja:
A_nka śliczny brzuszek. Jak na bliźniaki wcale nie jest taki duży. Porówniwalny z naszymi jednoosobowymi "chatkami".
joani Twój również zgrabny. A rozstępów wcale nie musisz mieć.Ja na brzuch po Antku nie mam ani jednego. Mam tylko na piersiach, bo mi mocno urosły...

Hania jak na dwie rosnące pannice i wiek ciąży to i tak jeszcze zgrabny masz brzuszek :)
Joani śliczny :)

A_nka i Joani wspaniale rośniecie!! Maluszki Wasze na pewno dobrze się czują w środku:-)

reklama
Do góry