reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Haha mowię to po raz kolejny mozna sie dziewczyny dowartościować przy Was :* dzięki bardzo za miłe słowa... Czuje sie jak słonica ciezko mi sle to dlatego ze przytyłam prawie polowe tego co wazylam wcześniej pewnie.

Wstawiam porównanie :) Chyba opadł co ? porównanie 2.jpg

Załączniki

• porównanie 2.jpg
    porównanie 2.jpg
    25,2 KB · Wyświetleń: 203
reklama
Rajo no opadł opadł, ładny brzusiu;]
Ja mam mieszane uczucia co do brzuszka, z jednej strony było to urocze ze tak słodko sie powiększa i ze jestem w ciązy ale z drugiej strony tak sie ciesze że go już nie mam;]
z 17 kg jakie przytyłam zeszło 7, pozostało 10 z czego na banka ponad 4 kg to cycki hehe chyba mam już ponad F hehehe
troszkę brzuszka mi zostało tak na srodku ale z dnia na dzień tego tłuszczyku jest co raz mniej, Przy wypisie ordynator powiedział ze już właściwie macica mi sie zwinęła ehhe no naprawdę nie wiem kiedy;]
Mam nadzieje ze niedlug wróce do 57kg i biodra wrócą do dawnych rozmiarów bo w żadne spodnie sie nie zmieszczę, będę chodzić w ciążowych ;p

reklama
Do góry