reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Pokażę się znowu :-)

Już dziewczynki nie napiszecie, że jesteśmy małe :-D:-D:-D

Kurcze strasznie mały napis mi wyszedł na tym zdjęciu, no nic było robione wczoraj u rodziców bo oni tam lepszy sprzęt mają ;-)

Ostatnia edycja:
A_nka śliczny zgrabny brzuszek masz :):*

Jak wy to robicie że rozstepow nie macie?:(

ja urodziłam jedno dziecko a moj brzuch wygląda katastrofalnie :/
no ale nic nie zrobię .. są różne maście na blizny może i po tym porodzie kupimy i zobaczymy czy działa..

Ania// przyjrzyj się dobrze mojemu zdjęciu, a na plecach i boczkach zobaczysz czerwone prążki :laugh2::laugh2::laugh2:

Niestety nie umiem uniknąć rozstępów, ale narazie niewiele się nimi przejmuje.
U mnie dół brzuszka to też katastrofa, normalnie palcem blizny zliczysz po rozstępach...
No ale są one już jaśniutkie tak w oczy się nie rzucają.

Ostatnia edycja:
reklama
A tu Wam wstawię porównawczo od 13tygodnia do teraz :-D

Nie patrzcie na dwa ostatnie bo tego przedostatniego nie umiem pomniejszyć i wychodzi na to, że wtedy byłam grubsza niż teraz, ale wy macie tu zdjęcie przedostatnie w normalnych rozmiarach i widać że to jednak teraz brzuszek urósł :rofl2:

Zobacz załącznik 624583

Ps albo wiecie co dajcie sobie spokój bo tu i tak nic nie widać :-D ja się totalnie nie znam na takich magiach jak przerabianie zdjęć :sorry:
Wybaczcie ;-)

Ostatnia edycja:
Do góry