reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ..

A_nka super zestawienie, widać jak brzusio rośnie:tak: A to przedostatnie zdjęcie faktycznie wygląda jakby brzuszek był większy niż teraz:-D

reklama
Hania nie no to z 20tyg to pewnie przez lustro taakie powiększone bo przy aktualnym widać. Mi się bardzo podoba, jest sliczny i malutki :)

My dzisiaj mamy 23 tydzień, więc obiecaną fotę z gołym brzuchem wklejam :-) na szczęście jeszcze się nie "rozstępuję", pewnie parę kresek później się pojawi...
20140516_133645.jpg

Załączniki

• 20140516_133645.jpg
    20140516_133645.jpg
    47,9 KB · Wyświetleń: 78
Joani pięknie brzuszek rośnie i naprawdę sporawy jest :-)

Ann, Bubbles dzięki za wyrozumiałość bo ja naprawdę troszkę się na tym nie znam :rofl2: i nie umiałam zrobić jak należy :laugh2:

A i na zestawieniu jest błąd zdjęcie w czerwonej koszulce jest z 15t5d a nie 16tygodnia :baffled:

Ostatnia edycja:
A_nka śliczny brzuszek. Jak na bliźniaki wcale nie jest taki duży. Porówniwalny z naszymi jednoosobowymi "chatkami".
joani Twój również zgrabny. A rozstępów wcale nie musisz mieć.Ja na brzuch po Antku nie mam ani jednego. Mam tylko na piersiach, bo mi mocno urosły...

Hania jak na dwie rosnące pannice i wiek ciąży to i tak jeszcze zgrabny masz brzuszek :)
Joani śliczny :)

A_nka i Joani wspaniale rośniecie!! Maluszki Wasze na pewno dobrze się czują w środku:-)

reklama
Do góry