Magdalenams
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Mam takie samo wrażenie [emoji28] że z dnia na dzień przybieram na wadze w zastraszającym tempie [emoji28]Zobacz załącznik 931397
26 tydzień zdjęcie z zeszłego tygodnia mam wrazenie z dnia na dzień jest co raz większy i ja co raz grubsza... chociaż nie przytyłam wiele mam wrazenie ze teraz przez te ostatnie 3 mc pójdę na całość heheheh
Mi dzisiaj w apce wyskoczyloże od 27 tc będę przybierać na wadze pół kg na tydzień. No fajnie jakbym jeszcze mało wazylaMam takie samo wrażenie [emoji28] że z dnia na dzień przybieram na wadze w zastraszającym tempie [emoji28]
Hahaha dokładnie u mnie już 6 z przodu [emoji28]Mi dzisiaj w apce wyskoczyloże od 27 tc będę przybierać na wadze pół kg na tydzień. No fajnie [emoji14] jakbym jeszcze mało wazyla
Z Bielska-Białej Apka babystory
Może ktoś jeszcze z BB jest na kawe się umówić czy coś [emoji848]