reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Elleni, zmotywowałaś mnie do pomiaru, bo jakoś mnie to nie interesowało do tej pory :-) to ja mam więcej o 8 cm... w ogóle wszystko poszło mi raczej w brzuch wzdłuż i wszerz i nie wiem jak to potem zgubię... chyba nie uda się wrócić do normy ;-)
Na plecach ja też nie mogę leżeć, bo mam wrażenie, że zaraz zemdleję.. są jednak jakieś uciski i tylko boki zostają, które bolą niemiłosiernie...

no to mi podobnie poszło po obwodzie;) nie mam takiego spiczastego jakbym samą piłkę włożyła pod bluzkę a raczej i w plecy poszło i w boczki i do przodu w brzuch. Co do zrzucenia to się nie martw :) damy radę ! :tak:

No to czekamy aż EM Ka rozwieje nasze wątpliwości i napisze, czy to listwa czy rura :rofl2::-p hehe

Ritta mi często boki drętwieją w nocy to wtedy kładę się na plecy ale zauważyłam, że zależy jak Ada w brzuchu ułoży się to albo mogę albo nie na plecach leżeć. Czasami jest tak ułożona (nie wiem jak to napisać - tak głęboko schowa się w brzuch), że dam radę bez problemu, a jak czuję ją jakby pod samą skórą to nie ma opcji bo oddychać się nie da.

Ostatnia edycja:
Hahahaha ale sie uśmiałam ;) Hehehehe chciałam kiedys sie zapisać na taniec na rurze ale mój mężczyzna sie nie zgodził sobie wyobraźcie ;) wiec rury w sypialni brak to faktycznie szafa ;) ale humor mam dobry dzięki Wam hehehe ;)

Daje rade na plecach, szczerze mówiąc zależy od dnia czasem bardziej na leżąco innym razem
Siedząco/ jak brzusio był wyżej było
Gorzej, teraz jest ok. Mój maluch natomiast nie lubi byc na pleckach bo jak obracam sie na prawy bok to wtedy on sie zawsze buntuje a i mnie uciska przepona najbardziej. Niby najzdrowszy ten lewy ale ile mozna, czasem to az sie budze bo bolą boki plecy od jednej pozycji.

Dziewczyny gdzie Wy tam to lozeczko wypatrzylyscie w głębi ;) ale jak widać i rurę to wszystko możliwe ;) ;)))

Hehe mnie też nie przyszło do głowy że to rura haha :) dobre jesteście :)
Emka ślicznie brzuszek wygląda :) Dla mnie juz teraz nie ma problemu większego leżenie na plecach.. ale dzieci juz nisko i to dlatego :)

Dziewczyny ja dokładnie na pępku mam 112cm..:) a z Natusią w dzień porodu miałam 118 :szok: masakra

reklama
Do góry