reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

mówicie ??:) jestem ciekawa jak długo jeszcze toczyć się będę...to już nawet ładnie nie wygląda taki obwiśnięty bęben ..
no ale cóż :)

reklama
nie no może nie aż tak szybko :) najwcześniej za tydzień :p jeszcze nie ma jak spać bo łożeczko schnie i fotelik i wózek na wsi na strychu stoi gotowy na odbiór w weekend hehe :) a jeszcze wyprać trzeba :)

wow Ania, ale już brzuch nisko masz, a ja myślałam że u mnie sie obnizył...
hhheh U Ciebie rzeczywiście może być lada moment rozwiązanie!!

To ja dzisiaj też się "wkleję"- 36 + 5
DSC_0481.jpgDSC_0483.jpg

Załączniki

• DSC_0481.jpg
    DSC_0481.jpg
    66,3 KB · Wyświetleń: 87
  • DSC_0483.jpg
    DSC_0483.jpg
    59 KB · Wyświetleń: 87
Ania nisko bardzo brzusio, to przynajmniej wiesz że już nie dużo czekania :)
Joani twój jeszcze się trzyma wysoko i bardzo zgrabnie :)

Joani sexi flexi ;) klasa sama w sobie włoski ułożone paznokietki zrobione sexi poza ;) przykład ponętnej mamuśki ;)

Aniu No Ty piękna uśmiechnięta ale nie da sie ukryć ze w każdej chwili możesz sie rozpakować ;) ja myślałam ze mój jest nisko ;) bo wszyscy tak mówią ;)

Dzis padnieta wiec i fota na leżąco ;)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry