reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

Dzieki bardzo, bo czuję się WIELKA i niezgrabna, ale co tam, najważniejsze, że mały zrobił sobie przyzwoity domek ;-) teraz widzę, że mam lustro unurane.. aż mi wstyd :zawstydzona/y:(w sumie to męża działka, dostanie opr ;-))
A łóżeczko też podłączam się, że extra :-)

reklama
Marciątko hihihi aż cofnęłam do zdjęcia poszukać tej rury bo też listwę widziałam tak jak dziewczyny :-p

joani mamy chyba bardzo podobne brzuszki i kształtem i wielkościowo ;) jak tam w pasie rośniesz?? ja wczoraj zmierzyłam się to 102cm :szok:
No i już po sesji zdjęciowej jestem i czekam na efekty od fotografa :rofl2:

EM Ka dajesz radę na plecach leżeć czy tylko do zdjęcia ??:> ja jak się położę to tchu złapać nie mogę :-)

Elleni, zmotywowałaś mnie do pomiaru, bo jakoś mnie to nie interesowało do tej pory :-) to ja mam więcej o 8 cm... w ogóle wszystko poszło mi raczej w brzuch wzdłuż i wszerz i nie wiem jak to potem zgubię... chyba nie uda się wrócić do normy ;-)
Na plecach ja też nie mogę leżeć, bo mam wrażenie, że zaraz zemdleję.. są jednak jakieś uciski i tylko boki zostają, które bolą niemiłosiernie...

reklama
Do góry