reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Nasze brzuszki ..

reklama
Katka- A mi się wydaje, że troszkę opadł, ale nieznacznie. Może jak masz jakieś zdjęcie np sprzed miesiąca to byś tak je wstawiła obok siebie i wtedy by można było porównać :) A lżej Ci się oddycha czy nadal ciężko ?

Ostatnia edycja:
to i ja wrzucę, dawno nie wstawiałam, a trochę się urosło i jakoś mnie wygięło heh.
Bubbles ale twój to w porównaniu do mojego chyba już sobie opadł, albo ja się nie znam. Chyba będziesz przede mną ;)

35t2d
33faljl.jpg

Ann_ jakas Ty chudziutka:D slicznie:))

No polozna mi powiedziala, ze juz opada i dzisiaj tesciowa mnie z daleka zobaczyla i krzyczala, ze opadl, wiec moze cos w tym jest:)

oj dziękuję wam kochane :)
oby tylko było dobrze z małym wszystko to jakoś wytrzymam ten miesiąc, może nie będę ostatnia :happy2:

reklama
No dziewczynki pierwsza klasa ;) brzuszki wszystkie śliczne / wszysykie pomalutku opadają ;) choć na pierwszym miejscu z brzuszkiem w dole Ania :))))

A znalazłam dzis cm ... Zmierzylismy brzuch ... 108 cm !! o_O ja sie pytam jak to możliwe ? Wiec i waga pewnie poszła w gore ale to małego pewnie tez ;)

Ostatnia edycja:
Do góry