reklama
Kemisiak
Fanka BB :)
Arteo jaki brzusiu super , rośnie dzidzia rośnie
Witaminka dokładnie, ja tak twierdze i będę twierdzić. Dzieci zawsze są były i zawsze bedą najważniejsze a ja , mąż mnie kocha taka jaka jestem, a zmiany w moim ciele są dla niego pamiątka wspaniałych chwil kiedy dałam mu dzieci a urodze ,wykarmie i zaś będę laska hihi tylko piersi sobie będę musiała " naprawić" ale to już uzgodnilismy jakiś czas temu .
Witaminka dokładnie, ja tak twierdze i będę twierdzić. Dzieci zawsze są były i zawsze bedą najważniejsze a ja , mąż mnie kocha taka jaka jestem, a zmiany w moim ciele są dla niego pamiątka wspaniałych chwil kiedy dałam mu dzieci a urodze ,wykarmie i zaś będę laska hihi tylko piersi sobie będę musiała " naprawić" ale to już uzgodnilismy jakiś czas temu .
koriander
oj te cyce ...po drugim karmieniu bedzie kiepsciutko ale te chwile z dzidziusiem sa tego warte
Agusia a zdradzisz jak chcesz im "pomoc"?
Agusia a zdradzisz jak chcesz im "pomoc"?
Kemisiak
Koliander po dwukrotnym osmiomiesiecznym karmieniu i rozmiarze miseczki GG :redface: i wizja 3 karmienia ( aczkolwiek wiedzac jak bedzie robie to z najwieksza przyjemnoscia! Bo nic nie zastapi tej bliskosci matki i dziecka) to im nic nie zostanie jak pójście pod noz. Tylko schudnąć muszę ładnie i wio tylko w moim przypadku ja nie będę robić implantow tylko modelowanie i zmniejszenie rozmiaru do jakiegoś wygodniejszego DD taki jest plan
Nie straszyc mnie tu nieciekawym biustem po karmieniu! Corke karmilam 7miesiecy (stopniowo coraz mniej, sama sie odstawiala), na koniec juz tylko w nocy i powiem Wam szczerze ze akurat na biust nie narzekam No poza rozstepami ale sa na dole (takze ja tam za duzo nie widze) i uzywalam kremu ktory zmniejszal rozstepy wiec ja na biust nie narzekam i mam nadzieje, ze po drugim dziecku tez nie bede musiala!:-)
woman83
Zaciekawiona BB
Ania to zazdroszczę u mnie taki jakoś bez życia był
Teraz jest za to idealny
Teraz jest za to idealny
Natuszka21
Słyszałam właśnie, ze jesli stosuje sie kremy na rozstępy w trakcie ciąży, to nie ma się podobno z nimi tak dużego problemu. Wiecie coś na ten temat?
cosiek
Nie straszyc mnie tu nieciekawym biustem po karmieniu! Corke karmilam 7miesiecy (stopniowo coraz mniej, sama sie odstawiala), na koniec juz tylko w nocy i powiem Wam szczerze ze akurat na biust nie narzekam No poza rozstepami ale sa na dole (takze ja tam za duzo nie widze) i uzywalam kremu ktory zmniejszal rozstepy wiec ja na biust nie narzekam i mam nadzieje, ze po drugim dziecku tez nie bede musiala!:-)
To ja bardzo ładnie poproszę o nazwę tego cudownego kremu bo moje cycki wyglądały jak nie powiem co po 7 miesiącach karmienia, teraz mam ładne ale to tylko chwilowe :-(.
To ja bardzo ładnie poproszę o nazwę tego cudownego kremu bo moje cycki wyglądały jak nie powiem co po 7 miesiącach karmienia, teraz mam ładne ale to tylko chwilowe :-(.
Tak, tak poprosimy nazwę Mi z fajnych w ciąży i w trakcie karmienia, później zostały same zgliszcza :-)
reklama
Podziel się: