reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

reklama
zdjęcie z poniedziałku...

Fontanna.jpg

Kurcze ale te brzuszki fajnie Nam rosną:-)

Załączniki

• Fontanna.jpg
    Fontanna.jpg
    28,4 KB · Wyświetleń: 82
laper nie no tez brzuszekniczego sobie :) slicznie rosnie :tak:
tiluchna pileczke plknela ot co :)
a u basi widac przusio ale nie bardzo bo nie "profilowe " :D cudnie dziewczyny brzucholki rosna :-)

tiluchna miala to usg o ktorym pislaam i podobno jedno ... nastepne usg mam w pl w polowie lipca wiec watpie aby cos sie zmienilo, i mam nadzieje zenie bo kupilam dzis wozek dla maluchow . w sensie dla Alexa i nowego bobolka :) wiec lepiej zeby sie nic nie zmienialo :) :tak::tak::tak:

Basiu wow tez niczego sobie brzunio!!!:-D
czyli jednak potwierdzenie, ze po ciazy ktora sie odbyla niedawno brzusio wyskakuje szybciej;-)

Agusia - hehe, ostatnio u mojej kolezanki stwierdzono w 12 tyg ze nie spodziewa sie blizniakow a... trojaczki:-D wiec wiesz:-p

reklama
ja to przytylam cala, biust biodra ... ale brzuszka zarysowanego nie mam - chyba ze wypne ... bo ja generalnie wieelka jestem, i pewnie w grubych warstwach tluszczu dzidzi sie chowa;(

Do góry