Diety zostaw na "po ciąży". Jeśli będziesz karmiła piersią to wtedy najprawdopodobniej będziesz musiała sobie odmówić wielu rzeczy. Ja jadłam tylko gotowane, nic smażonego. Moje słodycze to były herbatniki i biszkopty. Waga sama spadała
reklama
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Karmić nie planuję więc przez to odpada chudnięcie szybsze (ponoć podczas karmienia właśnie najszybciej się chudnie).
Dziś poranek super poprawił mi kurier przyniósł 7 nowych sukienek z allegro(i za małe pieniążki) i kurcze wreszcie się spokojnie mieszczę i czuję znów kobieco chyba wiele do szczęścia nie potrzebuję
Dziś poranek super poprawił mi kurier przyniósł 7 nowych sukienek z allegro(i za małe pieniążki) i kurcze wreszcie się spokojnie mieszczę i czuję znów kobieco chyba wiele do szczęścia nie potrzebuję
woman83
Zaciekawiona BB
Karmić nie planuję więc przez to odpada chudnięcie szybsze (ponoć podczas karmienia właśnie najszybciej się chudnie).
A propo zakupów też muszę kupić jakieś leginsy albo kiecki bo w jeansach nie wygodnie ;(
Wymądrzyłam się na temat diety po ciąży i sama przejrzałam szafę. Bosko. W nic się nie mieszczę, tzn mieszczę ale mam problemy z zapięciem. Bosze w czym ja będę chodzić :-( Trzeba się w coś zaopatrzyć. Spojrzałam w poprzednią kartę ciąży. W tym samym tygodniu ważyłam prawie 4 kg mniej niż teraz Startowałam z wagą 3 kg mniejszą niż w tej ciąży Zapasłam się, buuuu. To wszystko przez męża który pochłania słodycze i je kupuje i wtedy ja też je pochłaniam
Aniaa_87
Fanka BB :)
Też przytyłam już ok 3kg.. Nie zapnę się w moje ulubione spodnie, ale co tam. Jak urodzę, to wtedy schudnę (przez ostatni rok schudłam ponad 15kg, więc wiem, że mogę) :-) Teraz nie chcę odmawiać sobie jedzenia, chociaż wszystko z umiarem ;-) Nawet mąż zgadza się ze mną :-)
Arteofbeauty
Zaangażowana w BB
Podsyłam link do moich zakupów:
SALE! Piękna sukienka pasek gratis 24H (3275633761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jakość bez zastrzeżeń , rozmiary tez idealne ja kupiłam 7 sukienek z wysyłka za pobraniem za 172zł
Byłam w Hm i innych sieciówkach ale drogo i nie ładne ;/ wszystko oczywiście rzecz gustu ale ja uwielbiam gładkie proste fasony a poza tym te są mega uciągliwe wiec za kolejne 5kg też będa spoko
SALE! Piękna sukienka pasek gratis 24H (3275633761) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje. Najlepsze oferty na największej platformie handlowej.
jakość bez zastrzeżeń , rozmiary tez idealne ja kupiłam 7 sukienek z wysyłka za pobraniem za 172zł
Byłam w Hm i innych sieciówkach ale drogo i nie ładne ;/ wszystko oczywiście rzecz gustu ale ja uwielbiam gładkie proste fasony a poza tym te są mega uciągliwe wiec za kolejne 5kg też będa spoko
Araofbeauty - sukienki śliczne i na pewno będziesz ładnie i zadbanie w nich wyglądać moim zdaniem powinnaś trochę zmienić priorytety..
Nikt od kobiety w ciąży nie wymaga by była chuda!!! co nie znaczy że nie może być piękna i zadbana. I chyba najważniejsze jest zdrowie dziecka! A jeśli chodzi o celebrytki to trochę realizmu one przecież też mają cellulit, hemoroidy i inne przyziemne rzeczy, których po obróbce w cudownym photoshopie nie widać i sztab trenerów po ciąży. I to prawda ja podczas karmienia zrzuciłam wszystko, a nie musiałam się oszczędzać z jedzeniem bo mały nie był alergikiem i nie miał kolek, a Ty dlaczego nie chcesz karmić jeśli można wiedzieć?
Ja przytyłam 4,4 kg
Nikt od kobiety w ciąży nie wymaga by była chuda!!! co nie znaczy że nie może być piękna i zadbana. I chyba najważniejsze jest zdrowie dziecka! A jeśli chodzi o celebrytki to trochę realizmu one przecież też mają cellulit, hemoroidy i inne przyziemne rzeczy, których po obróbce w cudownym photoshopie nie widać i sztab trenerów po ciąży. I to prawda ja podczas karmienia zrzuciłam wszystko, a nie musiałam się oszczędzać z jedzeniem bo mały nie był alergikiem i nie miał kolek, a Ty dlaczego nie chcesz karmić jeśli można wiedzieć?
Ja przytyłam 4,4 kg
Kemisiak
Ktoś pisał ze trzeba wybierać to co sie je jak sie karmi. Totalna bzdura! Jak sie karmi trzeba jeść zdrowo ale można jeść absolutnie WSZYSTKO! wykarmilam 2 dzieci i dla dziecka nie ma nic lepszego niż bliskość matki , jej zapach i przede wszystkim jej pokarm. Najwieksza więź powstaje podczas karmienia dla mnie to najpiękniejsze chwile początku macierzyństwa.
Przykro jest czytać ze dla kogoś celebrytki które są retuszowane w gazetach jak i w tv bardzo często są wzorem do naśladowania :/ myśle ze niektórzy faktycznie powinni zweryfikować swoje priorytety...
Sukienki sliczne!!! Ja głownie w tunikach i legginsach chodzę bo najwygodniej, a leginsy okazało sie jak zakupilam były importowane z Polski i szok bo jakość bardzo dobra .
A kupiłam 6 par 3 pary 3/4 w komórkach niebieski, coralowy i czarny i normalne długie tez 3 pary czarne, granatowe i szare ciemno super bo mega wygodnie
Przykro jest czytać ze dla kogoś celebrytki które są retuszowane w gazetach jak i w tv bardzo często są wzorem do naśladowania :/ myśle ze niektórzy faktycznie powinni zweryfikować swoje priorytety...
Sukienki sliczne!!! Ja głownie w tunikach i legginsach chodzę bo najwygodniej, a leginsy okazało sie jak zakupilam były importowane z Polski i szok bo jakość bardzo dobra .
A kupiłam 6 par 3 pary 3/4 w komórkach niebieski, coralowy i czarny i normalne długie tez 3 pary czarne, granatowe i szare ciemno super bo mega wygodnie
niezapominajka1101
Happy
Agusia, niEstety ale ja musiałam uważać na to co jadlam, w przeciwnym razie płaczu nie było końca..czyli jednak nie taka bzdura
Aerto, jedne chudną przy karmieniu inne nie. Byłam w tej drugiej grupie. Nie schudlam ani grama bez ćwiczeń i wyrzeczeń. Sukienki piękne
Aerto, jedne chudną przy karmieniu inne nie. Byłam w tej drugiej grupie. Nie schudlam ani grama bez ćwiczeń i wyrzeczeń. Sukienki piękne
reklama
koriander
u mnie wczoraj 0kg plus Ale przez 4 tyg intensywnego rzyganka troche spadlo
Podziel się: