reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Nasz 16tydzień :) zdjęcie (65).jpg

Załączniki

• zdjęcie (65).jpg
    zdjęcie (65).jpg
    14,4 KB · Wyświetleń: 139
reklama
Arteo jaki brzusiu super , rośnie dzidzia rośnie ;)

Witaminka dokładnie, ja tak twierdze i będę twierdzić. Dzieci zawsze są były i zawsze bedą najważniejsze :) a ja , mąż mnie kocha taka jaka jestem, a zmiany w moim ciele są dla niego pamiątka wspaniałych chwil kiedy dałam mu dzieci :) a urodze ,wykarmie i zaś będę laska :) hihi tylko piersi sobie będę musiała " naprawić" ale to już uzgodnilismy jakiś czas temu .

Koliander po dwukrotnym osmiomiesiecznym karmieniu i rozmiarze miseczki GG :redface: i wizja 3 karmienia ( aczkolwiek wiedzac jak bedzie robie to z najwieksza przyjemnoscia! Bo nic nie zastapi tej bliskosci matki i dziecka) to im nic nie zostanie jak pójście pod noz. Tylko schudnąć muszę ładnie i wio ;) tylko w moim przypadku ja nie będę robić implantow tylko modelowanie i zmniejszenie rozmiaru do jakiegoś wygodniejszego DD ;) taki jest plan ;) :D

Nie straszyc mnie tu nieciekawym biustem po karmieniu!:-p Corke karmilam 7miesiecy (stopniowo coraz mniej, sama sie odstawiala), na koniec juz tylko w nocy i powiem Wam szczerze ze akurat na biust nie narzekam;) No poza rozstepami ale sa na dole (takze ja tam za duzo nie widze:-p) i uzywalam kremu ktory zmniejszal rozstepy wiec ja na biust nie narzekam i mam nadzieje, ze po drugim dziecku tez nie bede musiala!:-)

Słyszałam właśnie, ze jesli stosuje sie kremy na rozstępy w trakcie ciąży, to nie ma się podobno z nimi tak dużego problemu. Wiecie coś na ten temat?

Nie straszyc mnie tu nieciekawym biustem po karmieniu!:-p Corke karmilam 7miesiecy (stopniowo coraz mniej, sama sie odstawiala), na koniec juz tylko w nocy i powiem Wam szczerze ze akurat na biust nie narzekam;) No poza rozstepami ale sa na dole (takze ja tam za duzo nie widze:-p) i uzywalam kremu ktory zmniejszal rozstepy wiec ja na biust nie narzekam i mam nadzieje, ze po drugim dziecku tez nie bede musiala!:-)

To ja bardzo ładnie poproszę o nazwę tego cudownego kremu bo moje cycki wyglądały jak nie powiem co po 7 miesiącach karmienia, teraz mam ładne ale to tylko chwilowe :-(.

reklama
Brzucholkow czas :)
U nas 15 tydzień , i kto mi uwierzy na słowo ze 15 a nie 25? :D hihi

Załączniki

• image.jpg
    image.jpg
    19,3 KB · Wyświetleń: 99
Do góry