reklama
awunia1234
Fanka BB :)
cayoka
dziękuję bardzo dziewczyny miło mi jest ale myślę, że na pewno po porodzie zabiorę się za swoją figurę póki co jem wtedy kiedy mam ochotę i na co mam ochotę, a na pewno jest to częściej niż przed ciążą nie ma się co martwić póki co wagą, bo Maluszek musi być dobrze odżywiony
mamaktosia
Ja też się rozrosłam ;-) ale narazie nie specjalnie się przejmuję , nowych rozstępów brak do wagi z końcówki poprzedniej ciąży brakuje mi 12 kg , więc pewnie jej nie przebiję , mieszczę się w orsejowskie S i M ( ale gacie już 40 ) a mąż obiecał że całe pieniążki z ubezpieczenia mogę wydać na siebie , zrobie sobie tuning i będę jak nowa
vici
mama Victor´a & Raphael`a
cayoka slicznie wygladasz i brzusio malusi
mamaktosia super,ze kaska bedzie dla ciebie Po czesto kobieta chce zmian a nie zawsze moze sobie na nie pozwolic :-)
A ja mam wielki brzuch i tak tez sie czuje i w uda tez troche poszlo No ale pamietam,ze przy Victorze tez w uda poszlo i jakos pozniej zeszlo.Tylkiem sie nie przejmuje bo to jedna z niewielu rzeczy jaka lubie u siebie No i tez zapowiedzialam mezowi,ze po porodzie jak dojde do wagi ktora mnie satysfakcjonuje to przerabiam cala garderobe i koniec kropka
Co do rozstepow to sie ich boje ,uda mi nie wadza w razie co ale brzuch i cycki tak.Po pierwszej ciazy brzuch mi zostal nietkniety ale cycki lekko sie spracowaly i to dopiero w okresie karmienia,przy nawalach sie rozstepy porobily...Mam nadzieje,ze tym razem wyjde bez szwanku.
mamaktosia super,ze kaska bedzie dla ciebie Po czesto kobieta chce zmian a nie zawsze moze sobie na nie pozwolic :-)
A ja mam wielki brzuch i tak tez sie czuje i w uda tez troche poszlo No ale pamietam,ze przy Victorze tez w uda poszlo i jakos pozniej zeszlo.Tylkiem sie nie przejmuje bo to jedna z niewielu rzeczy jaka lubie u siebie No i tez zapowiedzialam mezowi,ze po porodzie jak dojde do wagi ktora mnie satysfakcjonuje to przerabiam cala garderobe i koniec kropka
Co do rozstepow to sie ich boje ,uda mi nie wadza w razie co ale brzuch i cycki tak.Po pierwszej ciazy brzuch mi zostal nietkniety ale cycki lekko sie spracowaly i to dopiero w okresie karmienia,przy nawalach sie rozstepy porobily...Mam nadzieje,ze tym razem wyjde bez szwanku.
Ostatnia edycja:
angelika1609
Nie ma co się przejmować, maluszek jest najważniejszy więc mozemy sobie podjadać :-)
LauLau
mb89, rzeczywiście masz się czym pochwalić :-) super !!! a męża słuchaj hurtowa produkcja dzieci ma wiele plusów ;-)
cayoka, śliczny, zgrabny brzuszek
vici, widzę, że mamy taką samą fobię ja też wszystko przeżyję, ale nie rozstępy na brzuchu ... raz już miałam mega stresa w tej ciąży, bo postraszyła mnie uczuleniowa wysypka
poza tym też mam plan, aby po porodzie nie tylko zrzucić ciążowe kg, ale osiągnąć wagę idealną ... motywacja jest, bo w sierpniu szykuje się w rodzinie duuuże wesele ;-)
mamaktosia, to rzeczywiście sie rozrosłaś, jak się nosisz S i M
cayoka, śliczny, zgrabny brzuszek
vici, widzę, że mamy taką samą fobię ja też wszystko przeżyję, ale nie rozstępy na brzuchu ... raz już miałam mega stresa w tej ciąży, bo postraszyła mnie uczuleniowa wysypka
poza tym też mam plan, aby po porodzie nie tylko zrzucić ciążowe kg, ale osiągnąć wagę idealną ... motywacja jest, bo w sierpniu szykuje się w rodzinie duuuże wesele ;-)
mamaktosia, to rzeczywiście sie rozrosłaś, jak się nosisz S i M
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Jol to bedziemy dochodzily do formy razem :-) U nas chyba w kwietniu chrzciny i pozniej komunia Victora ale nie ludze sie,ze uda mi sie furore wagowa machnac-choc kto wie nadzieje zawsze warto miec.
MamUśKaaa88
vici, Jol mi na szczęście też się jeszcze nie porobiły rozstępy. Czym się smarujecie? Bo ja zwykłą oliwką hip'a. Jedna koleżanka dwie ciaże na zwykłych oliwkach "jechała" i w żadnej jej się nie porobiły rozstęy, druga się smarowała mustellą na rozsępty i Jej się zrobiły... Więc ja już się zastanawiam czy zależy to od kosmetyków,czy predyspozycji ;/
Mi za to celulit się zrobił na tyłku i trochę udach ;/ to strasznie przeżywam
awunia no mi też mówią, że niby nie widać, ale widać widać... Mi się wydaje, że mam ogromne uda. Mój M już się wścieka na mnie, ale ja nie mogę przestać przezywać
Mi za to celulit się zrobił na tyłku i trochę udach ;/ to strasznie przeżywam
awunia no mi też mówią, że niby nie widać, ale widać widać... Mi się wydaje, że mam ogromne uda. Mój M już się wścieka na mnie, ale ja nie mogę przestać przezywać
reklama
LauLau
Vici, heh ... razem zawsze raźniej :-)
u mnie po poprzednich porodach waga leciała pięknie i najlepiej było 3-4 miesiące po ... schodki zaczęły się po ok. 6 m-cach, jak cyc przestał być w użyciu 24/7, ja zaczęłam sobie folgować i waga stanęła ... dlatego teraz mam zamiar na wiosnę zabrać się za jakiś regularny trening ;-)
Mamuśka, ja teraz używam Palmersa i przy nim zostanę... jest tani i jak dla mnie skuteczny ... Mustelą chciałam się ratować, jak zauważyłam na brzuchu trochę przesuszoną skórę, ale dostałam strasznego uczulenia
cellulitem się nie przejmuj ... to woda - popchasz trochę wózeczek przez zaspy i śladu po nim nie będzie ;-)
u mnie po poprzednich porodach waga leciała pięknie i najlepiej było 3-4 miesiące po ... schodki zaczęły się po ok. 6 m-cach, jak cyc przestał być w użyciu 24/7, ja zaczęłam sobie folgować i waga stanęła ... dlatego teraz mam zamiar na wiosnę zabrać się za jakiś regularny trening ;-)
Mamuśka, ja teraz używam Palmersa i przy nim zostanę... jest tani i jak dla mnie skuteczny ... Mustelą chciałam się ratować, jak zauważyłam na brzuchu trochę przesuszoną skórę, ale dostałam strasznego uczulenia
cellulitem się nie przejmuj ... to woda - popchasz trochę wózeczek przez zaspy i śladu po nim nie będzie ;-)
Podziel się: