reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

Śliczne macie dziewczyny brzuszki!:-D Ja popadne chyba w kompleksy bo mój wygląda jak bym na porodówkę szła:szok:. ehh i nie mam tak , jak mamaktosia moje wody płodowe są w normie..;-). Jak byłam ostatnio w szpitalu na USG to pani z recepcji pyta się mnie czy do porodu na przyjęcie idę:zawstydzona/y: a ja jej na to, że nie :-)

reklama
hehe mamaktosia/Ag Krk po prostu Wasze Maluszki mają duże domki :) Ja się zbieram, zeby wrzucić Wam foto i jakoś cieżko mi to idzie :p mój brzucholek jakiś ogromny nie jest, ale mam wrażenie, że dupka i biodra TAK ;D

jol pękny brzuszek
AlVe witamy :)

Dziewczyny jest nas więcej okrąglutkich i ja sie z tego bardzo cieszę, a my spalać będziemy potem na nowych kafelkach podobno robiąc Karola:) :eek::eek:tak mi mąż ostatnio powiedział...

A to nasz brzuszek 28t6d
jj.jpgPierwsze idzie brzuch, potem ja:)

Załączniki

• jj.jpg
    jj.jpg
    12,8 KB · Wyświetleń: 77
Ostatnia edycja:
to i ja w końcu wstawię swój "domek" :-) znajomi mi mówią, że w ogóle nie widać jak ubiorę jakąś szerszą bluzkę :-D

Załączniki

• CAM00022.jpg
    CAM00022.jpg
    19,2 KB · Wyświetleń: 72
  • CAM00023.jpg
    CAM00023.jpg
    18 KB · Wyświetleń: 68
awunia1234 dziękuję :tak: przed ciążą ważyłam 59kg przy wzroście 176cm, teraz mam +7kg ale nie wiem gdzie to poszło :-D chyba w cyce i brzuch :-D

Wasze brzuszki też super :-D każdy "domek" inny ;-) super, super :-D

reklama
Do góry