ehh nie wiem Ag czy Cie pociesze..ale ja w pierwszej ciazy do 7 miesiaca nie mialam ani pol rozstepu...smarowalam sie codziennie oliwka...i nagle zaczely wychodzic...i nie zniknely po porodzie;/ do dzis je mam...narazie nowych nie widze ale wiem o tym ze bede miala. moja skora najwidoczniej jest malo elastyczna;/
reklama
Ag - KrK 89
Fanka BB :)
no to mnie Aneeczka pocieszyłaś..
trudno, trzeba będzie maskować niedoskonałości np jednoczęściowym strojem kąpielowym 

No bo widzicie kochane, z tymi rozstępami to genetyka głównie, jak pisałam...Niestety. Mają wyjść - wyjdą i super hiper kremy nie pomogą
Ja póki co bez rozstępów, w pierwszej ciąży też mi się upiekło i po cichu liczę na powtórkę, ale to nigdy nic nie wiadomo...Tym bardziej, że jednak brzuch teraz mam duuuuużo większy

Ja póki co bez rozstępów, w pierwszej ciąży też mi się upiekło i po cichu liczę na powtórkę, ale to nigdy nic nie wiadomo...Tym bardziej, że jednak brzuch teraz mam duuuuużo większy

Pieknaszyszunia
dziewczyny te wszystkie kremy, oliwki nie dają 100% pewności ze rozstępów nie bedzie, mogą być jedynie mniejsze.... mnie dziś mąż oglądał i jeszcze nic nie widać, a tez sie smaruje Ziajką, to genetyczna sprawa, wiec co ma być to bedzie;-)

awunia1234
Eh...pozostaje nam tylko liczyć na to, że rozstępy się jednak nie pojawią, a kg odejdą w niepamięć po porodzie;-) Chociaż nadzieja pozostaje
Ale smarować się nawet wypada, choćby po to, żeby nawilżyć skórę i odżywić trochę

Ania_Bydgoszcz
Zaangażowana w BB
Bryyyyyy ja dziś odkryłam te wstrętne rozstępy:-(na początku myślałam, ze to od spodni coś mi się odcisnęło na skórze, bo wyglądają jak....7 czerwonych kropek
w powiększającym lusterku dojrzałam, że to poppękane włókna kolagenowe
ech oliwka nie uratowała:-(narazie są małe i bardzo nisko na brzuchu, ale już widzę, że zaczynają atakować

awunia1234
Bryyyyyy ja dziś odkryłam te wstrętne rozstępy:-(na początku myślałam, ze to od spodni coś mi się odcisnęło na skórze, bo wyglądają jak....7 czerwonych kropekw powiększającym lusterku dojrzałam, że to poppękane włókna kolagenowe
ech oliwka nie uratowała:-(narazie są małe i bardzo nisko na brzuchu, ale już widzę, że zaczynają atakować
![]()
o kurdę...zaraz idę się obejrzeć

MamUśKaaa88
Ania ja tez jak przeczytałam Twój wpis od razu bluzkę podniosłam i brzuch zaczęłam oglądać
Trzymam kciuki, żeby się nie powiększały!
Paulettta
Mi się porobiły lekkie na udach i dość spore na cyckach, ale na brzuchu nie miałam i nie mam. Dziwne nie? Używam Palmersa, w pierwszej ciąży 2 razy dziennie się smarowałam, teraz jak mi się przypomni raz na 3 dni
Ale jakoś specjalnie się tym nie przejmuje, nie mam na to siły...
reklama
vici
mama Victor´a & Raphael`a
Oby bylo tych paskudztw jak najmniej.Mi sie wlasnie maselko dla mam z hipp skonczylo i kupilam oliwke z penatena dla niemowlat i biooil bede smarowac na zmiane...Jak juz widzicie ,ze sa rozstepy to kupcie cos co moze ciezarna uzywac ale nie zapobiegajacgo a zmniejszajacego i wyjasniajacego je-najlepiej w aptece.
Podziel się: