reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Nasze brzuszki ;-)

To mój ;) taki jakis znieksztalcony. Musze zrobic sobie ladniejsze zdjecie;>

Załączniki

• IMAG0086.jpg
    IMAG0086.jpg
    16,6 KB · Wyświetleń: 79
  • IMAG0087.jpg
    IMAG0087.jpg
    19,7 KB · Wyświetleń: 78
reklama
Aneczka, śliczny i bardzo praktyczny :-) ... fajne spodnie ;-)
Angelika, piękna piłeczka :-) i jaka zadowolona :tak:
Martusia, super .. duży brzuszek to powód do dumy :-)
na mnie patrzą jak na wariata, jak mówię który to tydzień :sorry:
w pracy osoby, którym nie powiedziałam, dopiero zaczęły zauważać ...
Tiluchna, super brzuszek !!! mam nadzieję, że jeszcze dłuuugo go sobie ponosisz :tak:

u nas 29 tydz. + 5 kg, + 8 cm ... nie wierzę, że za tydzień już 3 z przodu :szok:
stare spodnie na szczęście dają radę ... z ciążowych mam tylko letnie i jeansy, a w jeansach nie mogę chodzić do pracy :/

Załączniki

• SAM_7121.jpg
    SAM_7121.jpg
    6,3 KB · Wyświetleń: 62
  • SAM_7136.jpg
    SAM_7136.jpg
    7,2 KB · Wyświetleń: 48
Witajcie! Jako, że to mój pierwszy post na forum (obejrzałam Wasze śliczne brzuszki) przedstawiam siebie i córcię w 26 tygodniu :)

1238135_10201941364800687_2060941326_n.jpg

Załączniki

• 1238135_10201941364800687_2060941326_n.jpg
    1238135_10201941364800687_2060941326_n.jpg
    16,9 KB · Wyświetleń: 64
reklama
O rany jak patrzę na wasze brzuszki i mój ...oj ogromny mam a znajomi twierdzą że mniejszy niż z synem i też mi się tak wydaje , ale jak oglądam wasze zdjęcia ... to się zastanawiam ... gin mówił wczoraj że mam całe morze wód płodowych , może to dlatego ?

Wszystkie macie fajne brzuszki i te mniejsze i te większe domki :-) kryją w sobie przepięknych lokatorów !!!!

Do góry