reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

* Nasze BRZUSZKI *

Kamcia w prierwszej ciąży dokladnie 4 tyg przed terminem zaczał schodzić mi brzuch :)
a teraz mam od początku nisko brzuch i jeszcze wszyscy teraz stwierdzili ze mi sie bardziej obniżył... czuje nacisk na straszny na jelita ostatnio, na pęcherz więc to chyba faktycznie prawda :/

reklama
Dżaga ja też mam cały czas nisko brzuch i ciagle kto mnie spotka to oo jak masz niisko brzuch czuje tez nacisk na pecherz i jelita no ale to chyba normalne , u lekarza bylam to sie dzidzi nie spieszy wiec nie martw się :)

Lepiej niech mała jeszcze troszkę sobie posiedzi bo remont nie skończony :-p Chociaż z drugiej strony już bym bardzo chciała, żeby była na świecie, tylko poprosiłabym "instrukcję obsługi" gratis hehe

zdjęcie0920.jpgZdjęcie0916.jpg
Może to juz ostatnie zdjęcia przed porodem :) Dzisiaj noc byla koszmarna, bóle, skurcze, pragnienie eh... Mam nadzieje ze Franuś weźmie się dzisiaj konkretniej za wychodzenie a nie będzie mnie tak męczył ileś dni...

Załączniki

• zdjęcie0920.jpg
    zdjęcie0920.jpg
    16,1 KB · Wyświetleń: 150
  • Zdjęcie0916.jpg
    Zdjęcie0916.jpg
    12,1 KB · Wyświetleń: 140
Rajani on wlasnie teraz juz opadł. Mialam go centralnie pod biustem. Siedzialam najczesciej po turecku bo gdy spuszczalam nogi z kanapy na dol to bylo mi bardzo duszno i musialam sie odchylac do tylu. Teraz juz jest nisko :)))

reklama
Do góry